Eden Polani kimdir, kaç yaşında, bacak boyu, instagram hesabı! Şeyma'nın Meedo'su Yeni Sevgili Yaptı!

Eden Polani kimdir, kaç yaşında, bacak boyu, instagram hesabı! Şeyma'nın Meedo'su Yeni Sevgili Yaptı!

Acun Ilıcalı ile ayrılmalarının ardından gündemden düşmek bilmeyen Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Meedo yeni sevgili yaptı. Eden Polani kimdir, kaç yaşında, bacak boyu, instagram hesabı!

Acun Ilıcalı ile ayrılmalarının ardından gündemden düşmek bilmeyen Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Meedo yeni sevgili yaptı. Bir yılı aşkın süren ilişkilerinin ardından gündemde pek yer almayan Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo yeni sevgili yaptı. Gelişmeler gündeme bomba gibi düşerken Meedo'nun yeni sevgilisi Eden Polani hakkında vatandaşların araştırmaları başladı. Peki Eden Polani kimdir, kaç yaşında, bacak boyu, instagram hesabı!

Şeyma Subaşı ile birlikteliklerinin ardından çok fazla konuşulan Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi gündeme damgasını vurdu. Türkiye'de çok fazla konuşulan isimler arasında yer alan Meedo'nun yeni sevgilisi çok konuşuluyor. Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı'nın birlikteliklerine dair iddialar sonrasında ise yaptığı göndermeli mesajlar gündeme damgasını vurdu.

MISIRLI MEEDO'NUN YENİ SEVGİLİSİ!

Şeyma Subaşı ile birlikteliklerinde gündemden düşmek bilmeyen Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi yeni sevgilisi ile görüntülendi. Gelen bu bilgiler sonrasında ise vatandaşlar Meedo'nun yeni sevgilisini araştırmaya başladı. Peki Mısırlı'nın yeni sevgilisi kim?

Mısırlı Meedo'nun yeni sevgilisinin Eden Polani olduğu öğrenildi. Peki Eden Polani kimdir, kaç yaşında, bacak boyu ve Instagram hesabı..

EDEN POLANİ KİMDİR?

seymayi-unuttu-231-body.jpeg

Meedo'nun yeni sevgilisi Eden Polani'nin model olduğu bilgisine ulaşıldı. İşte Eden Polani'ye ait bilgiler..

  • Boyu 1,73 cm
  • Büstü 82 cm
  • Bacak boyu 59 cm
  • Kalçalar 89

EDEN POLANİ INSTAGRAM HESABI

Meedo'nun yeni sevgilisi Eden Polani'nin instagram hesabı: edenpolanii

Eden Polani'nın Instagram bio'sunda yer alan açıklamalar..

Model | MA ???????? @itmodels__
Trend???????? | Next ???????? | why not ????????| Maddison ????????
| kult ????????????Israel

MOHAMMED ALSALOUSSİ KİMDİR?

Mısır'da yatırımcılık işiyle uğraştığı biliniyor. Mısırlı bir zenginin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi 36 yaşında. ABD’nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding’te yöneticilik yapan Al Saloussi’nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor. Fakat hiçbirinin ulaşılabilir bir internet adresi ya da hangi sektörde faaliyet gösterdiğine dair bilgi bulunmuyor. 2020’de yayınlanan ‘En Zengin Araplar’ listesinde 18’inci sırada yer alan Muhammed Al Saloussi’nin yıllık geliri 1.2 milyar dolar olarak açıklandı.