Ece Erken Ateş Püskürdü! Eşinin Fotoğrafına Tepki Çekici Yorumlar Geldi!

Ece Erken Ateş Püskürdü! Eşinin Fotoğrafına Tepki Çekici Yorumlar Geldi!

Ece Erken, silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşiyle beraber olan fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından takipçilerinden beklenmedik yorumlar geldi. Fotoğrafın altında yer alan yorumlara ateş püskürdü. Ayrıntılar gursesgazetesi.com'da

Ece Erken'den Sosyal Medya'da Olay Paylaşım!

Ece Erken, silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşiyle beraber olan fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından takipçilerinden beklenmedik yorumlar geldi. Fotoğrafın altında yer alan yorumlara ateş püskürdü. Ece Erken, eşi ile beraber sosyal medya hesabından paylaştığı eski fotoğraf altında takipçileri tarafından beklenmedik tepki ile karşı karşıya kaldı. Gelen tepkiler ardından fotoğrafları kaldırdığı iddia edilmekte. Fotoğraf altına gelen yorum arasında en dikkat çekici olanı, 'Ay allahım yeter artık ilk eşi ne yapsın 15 yıllık bir evliliği var' yorumunun altına takipçisine derdini anlatıcı şeklinde yorum yaptı. Erken gelen yoruma verdiği cevap, ''Napym üzülmeyeyim mi 15-20 yılım geçmedi diye? veya sevgili yapayım bir sürü üzülmeyeyim nasıl arzu edersiniz?? inanın o kadar boş o kadar zavallı geliyorsunuz ki gerçekler ortadayken' yorumuna takipçileri arasında hem destek hem de tepki geldi. Takipçileri arasında kargaşaya sebebiyet veren yorum da Ece Erken'in paylaştığı fotoğrafı sildiği tahmin edilmektedir.

Ece Erken'den 'Sevgili Yapayım' yorumu dikkat çekti. Ocak ayında bir silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte oldukları bir fotoğrafı sosyal medya hesabına yükleyen Ece Erken'e takipçisi tarafından yazılan yorum ünlü sunucuyu çok kızdırdı. Erken'in takipçisi tarafından yapılan yorumda ateş püskürerek derdini belirtti. Takipçileri arasında alıntılanan yorumda beğeniler ve alıntıya destek yorumları geldi. Aynı zamanda tepki çekici yorumlar bir hayli fazla olması Erken'in fotoğrafı silmesine sebep oldu.

Ece Erken, eşi ile paylaştığı farklı bir fotoğrafta açıklama kısmında kendisine bu zorlu süreçte destek veren takipçileri ve iş arkadaşlarına teşekkür nihayetinde paylaşım gerçekleştirdi.