Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor, aylık geliri

Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor, aylık geliri

Sevilen sanatçılar arasında yer alan Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi gündeme düşerken kim olduğu, ne iş yaptığı ve aylık geliri araştırılmaya başlandı. Peki Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor, aylık geliri..

Sevilen sanatçılar arasında yer alan Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi gündeme düşerken kim olduğu, ne iş yaptığı ve aylık geliri araştırılmaya başlandı. Reza Zarrab ile evliliğini bitiren ve zor günler geçiren Ebru Gündeş yeni sevgilisi ile gündemde şok etkisi yarattı. 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile geçtiğimiz sene boşanan Ebru Gündeş, Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Yeni sevgilisi ile görüntüleri sosyal medyaya düşen Ebru Gündeş herhangi bir açıklama yapmazken yeni sevgilisinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor ve aylık geliri ne kadar araştırmaları başlarken iş insanına dair detaylar gündemde yer edinmeye devam ediyor. İşte detaylar!

IRAKLI İŞ İNSANI İLE EBRU GÜNDEŞ SEVGİLİ Mİ?

Türk sanat dünyasının en sevilen isimlerinden birisi olan Ebru Gündeş yaşadığı olaylı evliliğin ardından gündeme yeni sevgilisi ile düştü. Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile Ebru Gündeş'in fotoğrafları magazin dünyasını sallarken birbirleri ile sarmaş dolaş görüntü veren ünlü sanatçının haberi Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ'ın 'Ebru Gündeş, Iraklı işadamının yakın markajında' haberiyle ilk kez gündeme gelmişti.

RASSAN KHOSHNAW KİMDİR?

ekran-resmi-2022-06-08-13-31-48.png

47 yaşındaki ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in 28 yaşında ki Irak'lı iş adamı Rassan Khosnaw ile bir süredir görüştüğü ortaya çıktı. Iraklı sosyal medyada çok konuşulurken Ebru Gündeş'in ilişki tercihleri çok konuşuluyor.

28 yaşında ki Irak'lı iş adamı Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş'ten daha önce Türkiye'de başka ünlü kişilerle de ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Bir dönemler Bahar Candan ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan İran'lı iş adamın daha önce Cansu Taşkın ile bir ev partisinde yer aldığı ve son olarak ise Selin Ciğerci ile de birlikte olduğu iddiaları gündeme düştü.

Iraklı iş adamının petrol ve inşaat şirketlerinin olduğu bilgileri gündemde ki iddialarını korumaya devam ederken aylık gelirinin ise 500 bin dolar üzerinde olduğu iddia edildi. Gelen bu bilgiler sonrasında ise Ebru Gündeş hayranları meraklarını gideriyor. Detaylar gelmeye devam ettikçe Gürses Gazetesi adresinde yer almaya devam edecek.