Ebrar Karakurt'un Yeni Sevgilisi İrem Tuncer Kimdir? Oyuncu İrem Tuncer Kimdir? Ebrar Karakurt İrem Tuncer...

Ebrar Karakurt'un Yeni Sevgilisi İrem Tuncer Kimdir? Oyuncu İrem Tuncer Kimdir? Ebrar Karakurt İrem Tuncer...

Yeni sevgilisi İrem Tuncer ile dudak dudağa görüntülenen Ebrar Karakurt'un o görüntüleri sonrası İrem Tuncer oldukça merak edildi. Baraj dizisinde rol alan İrem Tuncer kimdir? İşte detaylar...

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak İmge adında bir sevgilisi olan ve ilişkileri bittikten sonra bile gündeme gelmeye devam eden Ebrar Karakurt ve İmge ikilisi başka aşklara yelken açmıştı. İmge'nin TikTok fenomeni Devin ile sevgili olmasının ardından Ebrar Karakurt'ta yeni bir aşka yelken açtı.

Yeni sevgilisi İrem Tuncer ile dudak dudağa görüntülenen Ebrar Karakurt'un o görüntüleri sonrası İrem Tuncer oldukça merak edildi. Baraj dizisinde rol alan İrem Tuncer kimdir? İrem Tuncer kaç yaşında?

Ebrar Karakurt'un Yeni Sevgilisi Kimdir?

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt ile sevgili olan İrem Tuncer merak edilmeye devam ediyor. Baraj dizisinde hayat verdiği Fulya karakteri ile adından sık sık söz ettiren İrem Tuncer yaptığı paylaşım ile ilişkiyi doğrularken Ebrar Karakurt'un sevenleri İrem Tuncer'i merak etmeye devam ediyor.

Daha önce İmge ile olan ilişkisiyle çok konuşulan, belli bir kesim tarafından desteklenirken belli bir kesim tarafından da eleştirilen Ebrar Karakurt'un İrem Tuncer ile dudak dudağa olan görüntüleri sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Yeni bir aşka yelken açan Ebrar Karakurt'un sevgilisi oldukça merak edildi.

İrem Tuncer Kimdir?

Daha önce Baraj dizisinde hayat verdiği Fulya karakteri ile beğenileri üstüne toplayan İrem Tuncer'in Ebrar Karakurt'la olan ilişkisi sonrası adı daha çok konuşulmaya başlarken sevilen oyuncunun kim olduğu oldukça merak edildi. Ebrar Karakurt'la aşkını İnstagram hesabından yaptığı ''aşık oluyorum'' notunu düştüğü paylaşımı ile ilişkiyi doğrularken gündemde yerini aldı. Peki İrem Tuncer kimdir? İrem Tuncer nereli? İrem Tuncer yaşı kaç?

13 Mayıs 1999 Yılında İstanbul'da dünyaya gelen İrem Tuncer oyunculuğa merak sarmasının ardından Haliç Üniversitesi'nde Tiyatro bölümü okumuştur. Haliç Üniversitesi'nde Tiyatro bölümü okumasının ardından ise Müjdat Gezen Sanat Akademisinde eğitim görmüştür. 22 Yaşında olan güzel oyuncu şimdilerde Ebrar Karakurt ile ilişki yaşıyor.