Dizi aşkı sanılmıştı ama değilmiş! Kiraz Mevsimi oyuncuları evleniyor! İşte ilk kareler...

Dizi aşkı sanılmıştı ama değilmiş! Kiraz Mevsimi oyuncuları evleniyor! İşte ilk kareler...

6 senedir birlikte olan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu nişanlandı! Çiftten fotoğraflar gelmeye başladı. İşte detaylar...

Uzun süredir birlikte olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti nişanlandı! Kiraz Mevsimi dizisinde tanışarak sevgili olan çift hakkında, o dönemde her ne kadar dizi aşkı dese de çift uzun süredir birlikteydi. Bir süredir iş yoğunluğundan dolayı evlilik için adım atamadıklarını dile getiren ikili, evlilik yolunda ilk adımı attı. Bugün istemenin ardından nişan yapan çiftin düğün tarihi ise merak konusu oldu. İşte nişanlanan çiftten ilk fotoğraflar...

adf2c887-bd71-45d4-a419-2595476e3791.jpg

b25ff305-7bb3-4d85-abaa-df41073e3711.jpg

Çift mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaşırken, ilk fotoğraflar da gelmeye başladı.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çifti uzun süreli ilerleyen birlikteliklerinde ilk adımlarını atmasının ardından, çift hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Evlilik yolunda önemli bir adım atan ikili, bugün gerçekleşen aile arasındaki tören ile nişanlandı. Kız isteme merasimi için bir araya gelen aile, ardından yüzükleri taktı. Peki Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel kaç yıldır sevgili, ne zaman tanıştı?

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu Kaç Yıldır Sevgili?

Kiraz Mevsimi isimli dizide uzun bir süre birlikte rol alan ikili, ilk olarak orada tanıştılar. Dizide rol gereği sevgili olan ikili bu aşkı gerçekte de yaşamaya başladılar. Dizi setinde başlayan aşkın gerçeğe dönmesinin hemen ardından ise çift hakkında dedikodular yayılmaya başladı. Dizi sürecinde sevgili oldukları için dizi aşkı olarak yorumlansa da çift, bu aşkı 6 sene kadar sürdürdü.

İkilinin son dönemde oynadığı dizi ve sinema projelerinin de artması sebebiyle muhabirlerin sordukları evlilik sorularına yanıt veremeyen ikili, buldukları ilk fırsatta nişanlandı. Zaman zaman iş nedeniyle birbirlerini dahi göremediklerini dile getiren çift, bu yaz için evlilik planladıklarını dile getirmişti. Evlilik yolunda da ilk adımı bugün attıktan hemen sonra çiftin ne zaman evleneceği merak konusu haline geldi.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu Ne Zaman Evlenecek?

Nişanın yapılmasının hemen ardından düğünü de çok fazla geciktirmeyen ikilinin Eylül ayında evlilik planladığı öğrenildi. Eylül ayında İtalya'da romantik bir düğün yapmak isteyen ikili, şimdiden hazırlıklara başladı. İkilinin hayranları ve yakınları şimdididen düğün gününü beklemeye başladı.