Demet Özdemir'in Dekolte Dolu Elbisesi Kıskançlık Krizine Yol Açtı! Oğuzhan Koç'u Sinirlendiren O Elbise Gündeme Düştü!

Demet Özdemir'in Dekolte Dolu Elbisesi Kıskançlık Krizine Yol Açtı! Oğuzhan Koç'u Sinirlendiren O Elbise Gündeme Düştü!

TV ekranlarının başarılı isimleri arasında yer alan Demet Özdemir'in olay elbisesi çok konuşuldu. Derin Dekolteli o elbise kıskançlık krizine yol açtı. İşte detaylar...

TV ekranlarının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Demet Özdemir sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Son olarak yaptığı paylaşımla gündeme düşen güzel oyuncu hakkında ortaya atılan iddialar ise oldukça ses getirdi. Derin dekolteli o elbise kıskançlık krizine mi yol açtı?

Şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç ile oldukça güzel bir ilişkileri bulunan Demet Özdemir'in giydiği derin dekolteli siyah elbise beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken ortaya atılan iddialar elbiseden daha çok konuşuldu. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Oğuzhan Koç'la Demet Özdemir arasına kıskançlık mı girdi?

Demet Özdemir'in Elbise Tercihi İlişkide Krize Yol Açtı!

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yer alan ve oyunculuğu ile sık sık gündeme gelen Demet Özdemir uzun süredir dinlenen isimler arasında yer alıyor. Oğuzhan Koç ile başlayan olaylı ilişkisinin ardından şimdilerde tatilde olan ve yeni projelere göz atan Demet Özdemir siyah, serin dekolteli elbisesi ile çok konuşuldu.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile uzun süredir birlikte olan Demet Özdemir geçtiğimiz dönemde kısa bir ayrılık haberi ile gündeme gelmiş ve ayrılık haberinin ardından ikili evlenme kararı almıştı. Evlilik teklifi fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan ikili beğeni yağmuruna tutulmuştu. İlişkiye nazar değdiği düşünülen siyah dekolteli o elbisenin kıskançlık krizine yol açtığı iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Kara Kedi Değil Siyah Elbise Araya Girdi!

Daha önce de ayrılık haberleriyle gündeme gelen ikili şimdide kıskançlık iddiaları ile gündeme geldi. Başarılı oyuncu Demet Özdemir'in bir davette giydiği mini derin dekolteli siyah elbisenin sevgilisi Oğuzhan Koç'u oldukça sinirlendirdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

demet-ozdemir-dekolte-elbise.png

Uzun birliktelikleri ile gündeme sık sık gelen ve sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Demet Özdemir'in ayrılığa neden olduğu iddia edilen siyah elbisesi gündeme bomba gibi düştü. Oğuzhan Koç iğle sosyal medyada fotoğraflarını kaldırmayan ve herhangi bir ayrılık açıklamasında bulunmayan Demet Özdemir kıskançlık haberlerini ise doğrulamadı.