Demet Özdemir Yüzüğü Fırlatıp Attı! Oğuzhan Koç Ne Yapacağını Şaşırdı! Evlilik Hazırlığındaki İkili Ayrıldı mı?

Demet Özdemir Yüzüğü Fırlatıp Attı! Oğuzhan Koç Ne Yapacağını Şaşırdı! Evlilik Hazırlığındaki İkili Ayrıldı mı?

Güzel ve başarılı oyuncu Demet Özdemir ve başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç hakkında çıkan ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Evlilik hazırlığındaki ikiliden kötü haber geldi. İşte detaylar...

Son zamanların en çok konuşulan ikilisi Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir hakkında ortaya atılan iddialar kısa sürede çok konuşuldu. İkilinin ayrıldığına dair çıkan haberler gündem olurken Demet Özdemir'in yüzüğünü çıkardığı iddia edildi.

Bir dönemler uzun süreli ilişkisi Yağmur Tanrısevsin ile birlikte olan 3 Adam'ın en tanındık yüzü Oğuzhan Koç sonrasında Yağmur Tanrısevsin'in yakın arkadaşı Demet Özdemir ile ilişki yaşamaya başlamış ve magazinin gündeminin en çok konuşulan ismi olmuşlardı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Ayrıldı mı?

Yağmur Tanrısevsin ile ilişkisi bittikten sonra oyuncu Demet Özdemir ile ilişkiye başlayan ikili kısa süre sonra evlilik kararı almış ve Oğuzhan Koç'un Nevşehir'de yaptığı romantik evlilik teklifi büyük ilgi görmüştü. İkilinin ayrılık iddiaları sevenlerini oldukça üzdü.

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekran başındaki izleyicilerine güzel bir oyunculuk sergileyen Demet Özdemir dizinin final yapmasının ardından uzun soluklu bir tatil çıktı. Dizinin çekimlerinde oldukça yorulan Demet Özdemir sonrasında Aşk Taktikleri isimli bir filmin başrolünde yer aldı. Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri filminin başrollerinde yer alan Demet Özdemir oyunculuk performansı ile çok beğenilmişti.

oguzhan-koc-demet-ozdemir-ayrildi-mi.jpg

Şimdilik TV ekranlarından ve oyunculuktan biraz uzakta duran ve halihazırda bilinen bir projesi olmayan Demet Özdemir oldukça konuşulacak bir iddia ile gündeme geldi. Yakın arkadaşı olarak bilinen Yağmur Tanrısevsin ile ayrıldıktan sonra Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir ikilisi ''ihanet'' iddiaları ile gündeme gelmişti.

Soğuk Rüzgarlar mı Esiyor?

Bu iddiaların ardından ilişkilerin oldukça güzel bir şekilde devam eden ikili kısa bir süre sonra evlilik kararı almış ve düğün hazırlıklarına başlamıştı. İlişkileri boyunca bir kere ayrılık yaşayan ve birbirlerine ikinci şansı tanıyan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinin evlilik kararı sonrası yeniden ayrılığı gündeme geldi.

Demet Özdemir'in evlilik yüzüğünü çıkarıp attığı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken İnstagram'da yapmış oldukları paylaşımları henüz silmedikleri ve ayrılık iddialarını doğrulamadıkları da göründü. Ayrılık iddiaları hakkında henüz iki başarılı isimden de bir açıklama gelmemesi iddiaların yalan olabileceğini düşündürdü.