Defne Samyeli'nin bikinili pozu beğeni rekoru kırdı! Defne Samyeli kaç yaşında, kimdir, boyu kaç?

Defne Samyeli'nin bikinili pozu beğeni rekoru kırdı! Defne Samyeli kaç yaşında, kimdir, boyu kaç?

Ünlü güzel oyuncu Defne Samyeli'nin paylaştığı bikinili pozu sosyal medyada olay oldu. Ünlü güzelin paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Yeşil bikinisiyle paylaştığı pozla etkileyen ünlü güzel gündeme bomba gibi düştü.

Kariyerine spikerlik ile başlayan ve oyunculuğa geçiş yapan 49 yaşındaki ünlü güzel Defne Samyeli'nin bugün yeşil bikinisi ile yaptığı paylaşım kullanıcılardan oldukça yüksek beğeni aldı. Defne Samyeli'nin paylaşımından sonra sosyal medya gündemi bir anda hareketlendi. Etkileyici fiziğiyle paylaşım yapan Defne Samyeli'nin yeşil bikinili pozunun altına gelen yorumlardan sonra paylaşım sosyal medya gündemine bomba gibi düştü ve ünlü güzel Defne Samyeli'nin fotoğrafları pek çok büyük kitle sahibi sosyal medya hesabı tarafından paylaşıldı. Paylaşımları gören vatandaşlar ise gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında Defne Samyeli ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki; Defne Samyeli kimdir, kaç yaşında, boyu kaç cm?

defne-samyeli-4992.jpg

Defne Samyeli Kimdir?

1972 İstanbul doğumlu olan Defne Samyeli aslen Malatya'lı bir ailenin ikinci kız çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. TRT İstanbul Radyosu'na bağlı olan Çocuk Korosu'na küçük yaşta giren Samyeli, Nişantaşı Anadolu Üniversitesi'ni üçüncülük derecesi ile bitirmiştir. Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi'nde Kimya bölümü okuyan Samyeli 24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı Magic Box'ın ya da sonraki adıyla İnter Star'ın güzellik yarışmasında "Türkiye üçüncü güzeli" oldu. Ardından Senegal'deki Avrupa Güzellik Yarışması'nda dördüncü oldu. İnter Star ekranlarıyla televizyonla tanışan Defne Samyeli, oyunculuk kariyerinin yanı sıra köşe yazarlığı ve oyunculuk yapmıştır.

defne-5180.jpg

Güzel oyuncunun hayatının yanı sıra boyu, kaç yaşında olduğu gibi unsurlar da vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor.

defne-samyeli-8216.jpg

Pek çok kişi tarafından beğenilen fiziği ile geçmiş dönemlerde “Vücuduma sevgi ve saygı ile yaklaşıyorum, karşılığını da alıyorum. Ruhumdan ve bedenimden en mutlu olduğum dönemi yaşıyorum.” açıklaması yapan iki çocuk annesi güzel, 49 yaşındadır. 1.72 boyundaki ünlü güzel Defne Samyeli spor ile iç içe bir yaşantı sürmektedir. Instagram hesabından takipçilerini etkileyen paylaşımlar yapan ve son olarak yeşil bikinisiyle yaptığı paylaşım ile çok sayıda beğeni ve yorum alan Defne Samyeli'nin Instagram hesabı hala pek çok kişi tarafından bilinmiyor. Ünlü güzel Defne Samyeli, Instagram'da paylaşımlarını yaptığı hesabı platformda @defnesamyeli olarak bulunuyor. 862 bin aktif takipçisi bulunan ünlü güzelin 1.000'in üzerinde paylaşımı bulunuyor.

defne-samyeli-3945.jpg