Defne Samyeli dün gece gündeme damgasını vurdu! Sahnede kıyafetlerini çıkarttı, izleyicilerin tansiyonu düştü!

Defne Samyeli dün gece gündeme damgasını vurdu! Sahnede kıyafetlerini çıkarttı, izleyicilerin tansiyonu düştü!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli dün gece Gayrettepe'de sahne aldı. Defne Samyeli dün gece gündeme damgasını vurdu! Sahnede kıyafetlerini çıkarttı, izleyicilerin tansiyonu düştü!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli dün gece Gayrettepe'de sahne aldı. Oyunculuğu ve yaşına rağmen genç fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli'nin o görüntüleri Türkiye gündemine damgasını vurdu. Konserin ilk etabında kabarık bir etek ile sahne alan Defne Samyeli'nin ilerleyen vakitlerde eteğini çıkarak soyunması izleyicilerin tansiyonunu düşürdü. Yaptığı sahne şov ile izleyicileri kendine mest eden Defne Samyeli'nin o görüntüleri çok konuşuldu.

Gazetecilik ile başladığı medya kariyerine sonrasında güzelliği ile dikkat toplayan Defne Samyeli oyunculuk ve şarkıcılık yaparak devam ediyor. Defne Samyeli'nin konser serüveni devam ederken dün gece Gayrettepe' de ki o görüntüleri ise gündeme damgasını vurdu. Vücudunu en iyi koruyan ünlüler arasında yer alan Defne Samyeli'nin zaman zaman sosyal medya paylaşımları takipçileri ve izleyiciler tarafından beğeni topluyor. Vücudu ile gündemden düşmeyen Defne Samyeli'nin dün gece sahne aldığı görüntüleri ise çok konuşuldu.

SAHNEDE SOYUNAN SAMYELİ'NİN EFSANE ŞOVU!

Gayrettepe'de bir mekanda sahne alan şarkıcı giydiği kıyafet ile izleyiciler tarafından çok beğenildi. Sahnede giydiği derin göğüs dekolteli etekli elbisesi ile dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli hayranlarının karşısına çıktı. Defne Samyeli kabarık eteği ile ilk sahneye çıkarken konserin ilerleyen zamanlarına doğru kıyafetlerini çıkarması Türkiye gündemine damgasını vurdu. Beline sardığı tülü çıkartan Samyeli en son sahnede mayoyla kaldı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu kıyafetiyle yaptığı şov ile birlikte sosyal medyada adından oldukça söz ettirdi.

O ANLAR GÜNDEME DAMGASINI VURDU

Defne Samyeli'nin sahnede ki hareketli videoya çekilirken sosyal medya bu görüntüleri konuşmaya başladı. Gençlere taş çıkartan fiziği ve görünümü ile beğenilen Defne Samyeli'nin şovu oldukça beğenilirken bir tarafta ise vatandaşlardan "iyice zıvanadan çıktılar" yorumları yapıldı.

İşte Defne Samyeli'nin gündeme damga vuran o videosu çok konuşuldu. Güzel sanatçının o pozları çok konuşulurken Türkiye'de yarattığı etki ise hayranları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Defne Samyeli sahne şovu sonrasında ise çıkan haberler hakkında herhangi bir yorum yapmazken o görüntüler dikkat çekmeye devam ediyor. İşte Defne Samyeli'nin sahnede kıyafetlerini çıkarmasının ardından oluşan son görüntü..

defne-samyeli.jpeg