Cennet Mahallesi Yeniden Geliyor! Acun Ilıcalı'dan Cennet Mahallesi Çıkışı! Cennet Mahallesi Yeniden mi Çekilecek?

Cennet Mahallesi Yeniden Geliyor! Acun Ilıcalı'dan Cennet Mahallesi Çıkışı! Cennet Mahallesi Yeniden mi Çekilecek?

Bir zamanların en sevilen TV dizisi Cennet Mahallesi küçük büyük pek çok kişinin en sevdiği yapımlar arasında yer almaktadır. Peki Cennet Mahallesi yeniden mi çekilecek? Cennet Mahallesi ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Bir döneme damga vuran, hem senaryosu hem de oyunculukları ile hafızalara kazınan, eski bölümleri ile günümüzde hala izlenmeye devam eden Cennet Mahallesi'nin yeniden çekileceği iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı. Geçmişte çok izlenen ve unutulamayan yapımları yeniden çekmesi ile adından sık sık söz ettiren Acun Ilıcalı Cennet Mahallesi'nin yeniden çekilmesini mi sağlayacak?

Bir zamanların en sevilen TV dizisi Cennet Mahallesi küçük büyük pek çok kişinin en sevdiği yapımlar arasında yer almaktadır. Peki Cennet Mahallesi yeniden mi çekilecek? Cennet Mahallesi ne zaman çekilecek?

Cennet Mahallesi Yeniden mi Geliyor?

cennet-mahallesi-yeniden-cekilecek.jpg

2004 Yılında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2007 yılına dek üç sezon boyunca çekilmeye devam edilen Cennet Mahallesi aynı zamanda Gırgıriye filminin de devam versiyonu olarak bilinmektedir. İzleyenler tarafından çok izlenen bir zamanlar ''çocukluğumun dizisi'' olarak adlandırılan Cennet Mahallesi'nin yeniden çekileceği iddiaları gündeme bomba gibi vurmaya devam ederken pek çok kişi ''Acun Ilıcalı bunu da mı yaptı?'' dedi.

2021 Yılının Ocak ayında tam da yılbaşı akşamı O Ses Türkiye'de Exxen platformunun açılışını kutlayan ve 1 seneden bu yana pek çok dizi ve programa ev sahipliği yapan Exxen şimdi de Cennet Mahallesi dizisine ev sahipliği yapmaya mı hazırlanıyor?

Cennet Mahallesi Yeniden Çekiliyor?

Sultan, Ferhat ve Pembe karakteriyle günümüzde hala adından söz ettirmeye devam eden Cennet Mahallesi Acun Ilıcalı'nın 2021 yılında kurmuş olduğu Exxen platformunda yayınlanması bekleniyor. Ortaya atılan iddialara göre Leyla ile Mecnun ve Sihirli Annem yapımlarından sonra şimdide Cennet Mahallesi dizisinin yeniden çekileceği ileri sürüldü. Henüz Acun Ilıcalı bu konu hakkında net bir açıklama yapmasa da sosyal medyada ''hazırlıklara başladı'2 şeklinde ortaya atılan iddialar birçok kişinin sevinmesini sağladı.

Eski Cennet Mahallesi oyuncularının olup olmayacağı bilinmeyen sadece karakter isimlerinin aynı olacağı söylenen Cennet Mahallesi için birkaç oyuncuya teklif gittiği iddiaları da çok konuşuldu. Peki Cennet Mahallesi yeniden çekilse siz izler misiniz?