Canice öldürülen eşinin ardından gözyaşı döken Ece Erken'e, takipçisinden şok yorum: Hani ilaçlar ile kendine geliyordun?

Canice öldürülen eşinin ardından gözyaşı döken Ece Erken'e, takipçisinden şok yorum: Hani ilaçlar ile kendine geliyordun?

Acısı ile başa çıkmaya çalışan ve bu esnada da ilk evliliğinden olan oğlunu aksatmak istemeyen Erken, takipçisinden gelen yorum ile şok oldu.

Birkaç yıl önce adı, Beşiktaş’ın eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile anılmaya başlayan ancak iki çocuk babası Mahmutyazıcıoğlu’nun evli olmasından ötürü eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü sunucu Ece Erken, özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Yasak aşk iddiaları ile gündeme geldiği o dönemde Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programının sunuculuğunu yapan Ece Erken, iddiaların magazin gündemini sıklık ile meşgul etmesinin ardından canlı yayında bir açıklamada bulunmuş ve aşkını itiraf ederek programdan istifa ettiğini bildirmişti. Her fırsatta sevgilisinin yanında olan ve kağıt üzerinde evli olduğu eşinden aylardır ayrı olduğunu belirten Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir süre sonra evliliğini sonlandırdı.

Kağıt üzerinde evliliğini bitirmesinin hemen ardından Ece Erken ile sade bir nikah töreninde hayatını birleştiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz aylarda ortağı olduğu Yeşilköy Balıkçısı’nda arkadaşları ile yemek yerken, 5 kişinin saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre bacağına 7 kurşun isabet eden ve saldırganlar tarafından yerde sürüklenen Mahmutyazıcıoğlu, hastane yolunda kan kaybından hayatını kaybetti.

Henüz kavuştuğu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun hain bir saldırı sonucu öldürülmesinin ardından dünyası kararan Ece Erken, aylardır eşinin katillerinin bulunması ve adalete teslim edilmesi için bildiği her şeyi anlattı. Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan ve bir süre sonra da eşinin mirasını reddeden Ece Erken, oğlu Eymen için hayata geri dönmek zorunda kaldığını belirtti. Kendisini toparlayabilmek adına oğlu ile birlikte tatile çıkan Erken, bir takipçisi tarafından resmen hakarete uğradı.

EŞİNİN ABİSİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ!

Geçtiğimiz aylarda reddi miras yapmasına rağmen eşinin ailesi tarafından rahat bırakılmadığını ifade eden Ece Erken, geçtiğimiz günlerde merhum eşinin abisi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıkladı ve suç duyurusunda bulundu.

OĞLU İLE TATİLE ÇIKTI!

ezgif-com-gif-maker-1.jpg

Yaşadığı zor günlerin ardından oğlunu alıp tatile çıkan Ece Erken, takipçisinden gelen yorum ile şaşkına döndü. Sosyal medya kullanıcısı Erken’in havuz başında çektirdiği fotoğrafa şu yorumu yaptı: “Hani ilaçlarla kendine geliyordun. Geçti mi timsah gözyaşların?”

SERT ÇIKTI!

Takipçisinin ağır yorumuna sessiz kalamayan Erken, şu ifadeler ile yanıt verdi: “Öleyim mi mesela? Oğlum beni hep üzgün mü görsün? Yapmayın, başınıza gelir.”