Bülent Ersoy'dan Eski Kayınvalidesine Büyük Ayar! ''Hemen Dön Şehnaz'' Dedi' Eski Aşkını Kitaba Benzetti! ''Rafa Kaldırdım''

Bülent Ersoy'dan Eski Kayınvalidesine Büyük Ayar! ''Hemen Dön Şehnaz'' Dedi' Eski Aşkını Kitaba Benzetti! ''Rafa Kaldırdım''

Kendisinden 34 yaş küçük eski sevgilisi Berk Yılmaz'la yeniden aşka yelken açtığı iddialarına Bülent Ersoy'dan cevap gecikmedi. İşte detaylar...

Son günlerde magazin gündeminin dilinden düşmeyen Diva Bülent Ersoy eski aşkına döndüğüne dair ortaya atılan iddialar ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Bülent Ersoy'un o açıklaması görenlerin ağzını açık bıraktı.

Yılların sanatçısı Bülent Ersoy tartışmasız son zamanların en çok konuşulan ismi. Geçtiğimiz günlerde kendisinden 34 yaş küçük eski sevgilisi Berk Yılmaz ile yeniden ilişkiye başladığı ve kayınvalidesi Şehnaz Hanımın bunu oldukça desteklediğine dair ortaya atılan iddialar gündeme damga gibi vurmuştu. Bülent Ersoy o iddialara cevap verdi.

Bülent Ersoy Eski Kayınvalidesini Kovdu!

Şarkılarıyla geçmişten günümüze hala tarzını koruyan ve adını sanatçı listesine altın harflerle yazdırmayı başaran Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde atılan aşk iddialarına yanıt verdi. İddialara göre Bülent Ersoy kendisini oğluna geri dönmesi için ikna etmeye çalışan Şehnaz Hanımı Bülent Ersoy kovdu.

Kendisinden yaşça küçük eski sevgilisi Berk Yılmaz ile bir dönemin en çok konuşulan ilişkisine imza atan Bülent Ersoy kıskançlık iddiaları nedeniyle ilişkisini sonlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da bir mekanda konser veren Divanın kayınvalidesi Bülent Ersoy'un kaldığı otel odasına gitti.

''O Kitabı Rafa Kaldırdım'' Dedi!

Eski aşkına geri döndüğü iddialarına yanıt veren Bülent Ersoy'un keskin cümleleri görenlerin ağzını açık bıraktı. Berk Yılmaz ile yeniden bir ilişkiye başladığı iddiaları hakkında konuşan Divanın söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.

Ortaya çıkan iddialara göre Berk Yılmaz'ın annesi Şehnaz Hanım Bülent Ersoy ve oğlunun yeniden bir araya gelmesi konusunda ısrarcı olmuştu. Hatta Bülent Ersoy'un Alaçatı'da verdiği konser sırasında Divaya yeni yaş kutlaması yapılmıştı. O iddialara Bülent Ersoy cevap verdi.

''Odama Geldi'' Dedi!

Ortaya atılan iddialar için Bülent Ersoy ''Hiç öyle bir şey yok. Bene okuduğum kitabı bir daha okumam. O kitabı bir kere okurum, bir daha da rafa kalkar, geçmiş olsun. Ama annesinin benim için İzmir'den Çeşme'ye geldiği doğru, otel odamda kendisiyle görüştüm, gazinoya gelip programı izlemesinin doğru olmadığını, yakışıksız olacağını söyledim. Hemen İzmir'e dön Şehnaz'cığım dedim'' dedi.