Bülent Ersoy Eski Aşkına Geri mi Dönüyor? Eski Aşkı Unutamayan Diva'ya Kayınvalidesinden Destek! Eski Aşk Kor Gibi Yakacak!

Bülent Ersoy Eski Aşkına Geri mi Dönüyor? Eski Aşkı Unutamayan Diva'ya Kayınvalidesinden Destek! Eski Aşk Kor Gibi Yakacak!

Yıllar önce ayrılan Bülent Ersoy ve Berk Yılmaz yeniden mi bir araya geliyor? İkili kafaları karıştırırken eski aşkın yeniden alev aldığı söylentileri gündeme sarsmaya devam etti. İşte detaylar...

Şarkılarıyla bir dönem zirvede olan ve Diva lakabı ile gönüllerin sultanı olmayı başaran Bülent Ersoy'un aşk hayatında yeni bir gelişme yaşandı. Geçmişteki aşkı Berk Yılmaz'ı bir türlü hayatından çıkaramayan ve ara ara görüşmeye devam eden ikiliye kayınvalideden ''barışın'' çağrısı geldi.

Bir zamanlar kendisinden 38 yaş küçük aşkı ile gündemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Bülent Ersoy'a eski sevgili Berk Yılmaz'ın annesinden bomba sürpriz geldi. Diva'nın 3. kez evleneceği iddiaları gündeme bomba gibi düşerken eski aşk yeniden alev aldı.

Bülent Ersoy Sevgilisi Kimdir?

Yıllar önce ayrılan ikili Bülent Ersoy ve Berk Yılmaz zaman zaman görüşmeleri ile biliniyorlardı. Bülent Ersoy'un eski sevgili Berk Yılmaz ile ara ara görüşmesi dışında Berk Yılmaz'ın annesi Şehnaz Hanım'la da arkadaş olduğu öğrenildi. İddialara göre Berk Yılmaz'ın annesi Bülent Ersoy ve oğlunun yeniden barışması konusunda ısrarcı oldu.

Eski sevgilisi Berk Yılmaz'ın annesi Şehnaz Hanım'la arkadaş olan ve iddialara göre geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da buluşma gerçekleştiren ikili aşk iddialarını da beraberinde getirdi. Şehnaz Hanım'ın geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da sahne alan Bülent Ersoy'u izlemeye gitmesi eski aşkın yeniden alevlenip alevlenmediği sorularını da beraberinde getirdi.

Sürpriz Kutlama Eski Sevgili ve Annesinden Geldi!

Bülent Ersoy'u sahne aldığı gün dinlemeye giden Berk Yılmaz ve annesi Şehnaz Hanım Bğlent Ersoy'a hiç beklemediği bir sürpriz yaptı. Anne ve oğlun sürpriz yaş günü kutlaması Şehnaz Hanım'ın ikilinin yeniden barışmasını istediği iddialarını da beraberinde getirdi.

Yapılan sürpriz göz önünde bulundurulduğunda Bülent Ersoy'un eski aşkına geri dönme iddiaları da güçlendirilmiş oldu. Bu konuda herhangi bir açıklama gelmezken Diva'nın eski aşkı Berk Yılmaz'ın kim olduğu da oldukça merak edildi.

Berk Yılmaz Kimdir? Bülent Ersoy'un Eski Sevgilisi Kimdir?

Bülent Ersoy ile sevgili olduktan sonra tanınan ve Diva ile aralarında 36 yaş bulunan Berk Yılmaz son zamanlarda oldukça merak edilen isimler arasında yerini aldı. Bir dönem Diva ile ilişki yaşayan ve kıskançlık iddialarından dolayı ayrılan ikili yeniden bir arada görüldü.