Boşanma kararı alan Merve Boluğur'dan imalı paylaşım: “Ben delikanlıyımdır!”

Boşanma kararı alan Merve Boluğur'dan imalı paylaşım: “Ben delikanlıyımdır!”

Övgüler düzdüğü eşi DJ Mert Aydın’dan boşanma kararı alan Merve Boluğur, takipçileri ile dertleşti. Boluğur’un bir soruya verdiği yanıt ise eşine gönderme olarak yorumlandı. İşte ayrıntılar…

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Nurbanu Sultan karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan ve o günden bu yana da herhangi bir TV veya sinema projesinin içerisinde yer almayan Merve Boluğur, aylar önce şarkıcılık yapmaya karar verdiğini açıklayarak magazin gündemine bomba gibi düştü. Seslendirdiği ilk şarkısı ile müzik piyasasına giriş yapan ve sesi sebebi ile bir kesim tarafından da ciddi eleştirilere maruz kalan Boluğur, o dönem içerisinde DJ Mert Aydın ile tanışarak yeni bir aşka yelken açmış olduğunu duyurdu.

Yaz aylarında başlamış olan aşkın nerede ise her saniyesini Instagram hesabından paylaşan ve henüz evlilik teklifi almamış olduğu zamanlarda dahi Mert Aydın’dan “kocam” diye bahseden Merve Boluğur, 2 Ekim tarihinde Aydın ile hayatını birleştirdi. Düğün pozları ile magazin gündemini meşgul eden Boluğur, geçtiğimiz günlerde paylaşmış olduğu bir fotoğraf karesinden eşi Mert Aydın’ı kırparak ayrılık iddialarının ortaya çıkmasına sebep oldu. Ayrıca yüzüğünü de çıkaran Boluğur, sosyal medya kullanıcıları ve magazin basını tarafından yakın takibe alındı.

Ayrılık iddialarının oldukça şiddetlenmesinin ardından Instagram hesabının hikayeler kısmından “olmadı teşekkürler, hayat bu” açıklamasını paylaşarak boşanma iddialarını doğrulayan Merve Boluğur, 40 günlük evliliğini bu kadar çabuk bitirmesi ile tepki çekti.

Açıklamasının ardından ilk iş olarak Instagram’daki “Aydın” soyadını kaldıran sonrasında ise eşi ile çekilmiş olan düğün fotoğraflarını silen Boluğur, dün akşam takipçileri ile dertleşti. Soru- cevap etkinliğinde özel sorulara da yanıt veren Boluğur, bir cevabında eski eşine gönderme yaptığını düşündürttü.

“BEN DELİKANLIYIMDIR!”

bosanma-karari-alan-merve-bolugurdan-imali-paylasim-ben-delikanliyimdir-2.jpg

Dün akşam takipçilerinden soruları yanıtlayan Merve Boluğur, bir takipçisinden gelen “senin gibi hatunu kaçıran adama ne denir?” sorusuna verdiği yanıt ile şaşırttı. “Benim de noksanlıklarım var ama delikanlıyımdır” ifadelerini kullanan Boluğur’un Mert Aydın’a gönderme yaptığı düşünüldü.

BUGÜN BOŞANIYORLAR!

2 Ekim tarihinde evlenen Merve Boluğur- Mert Aydın çiftinin, bugün boşanacakları ileri sürüldü. Boluğur’un aktif olarak kullandığı Instagram hesabından dün akşamdan bu yana paylaşım yapmamış olması, iddiaları güçlendirdi.