Batuhan Kör'ün sevgilisi Elif Yılmaz kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı

Batuhan Kör'ün sevgilisi Elif Yılmaz kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı

Bu sezonun şampiyon takımı Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Batuhan Kör'ün sevgilisi gündeme bomba gibi düştü. Peki Batuhan Kör'ün sevgilisi Elif Yılmaz kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı

Bu sezonun şampiyon takımı Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Batuhan Kör'ün sevgilisi gündeme bomba gibi düştü. Yakışıklı futbolcunun sevgilisi magazinde yer alırken vatandaşlar ise sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya başladı. 3 aydır birlikte olduğu ve şampiyonluk kutlamalarında objektiflere yansıyan Elif Yılmaz ile Batuhan Kör Çeşme'de tatile gitti.

İkilinin görüntüleri magazin dünyasında sık bir şekilde konuşulurken Batuhan Kör'ün sevgilisinin kim olduğu ve instagram hesabı gibi birçok bilgileri araştırılmaya başladı. Magazin dünyasına giden görüntüler sonrasında ise taraftarlar sevgilisinin hesabını merak ederken Elif Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve instagram hesabı Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

BATUHAN KÖR'ÜN SEVGİLİSİ ELİF YILMAZ KİMDİR?

elif-yilmaz.png

Magazinde fotoğrafları yer alan Batuhan Kör ve sevgilisi Elif Yılmaz, Türkiye gündeminde son saatlerde sık bir şekilde konuşulmaya başlandı. Başarılı ve yakışıklı futbolcu Batuhan Kör, Bursaspor'dan Trabzonspor'a transfer olmuştu. Bu sezon Süper Lig'de pek forma şansı bulamayan Batuhan Kör hayatı ve sevgilisi ile gündeme bomba gibi düştü.

ELİF YILMAZ NERELİ?

Elif Yılmaz, 1997 Adana’da dünyaya geldi. Miss And Mr Fashion TV 2020 Turkey birincisi oldu. Ardından birçok oyunculuk teklifi almaya başlayan Yılmaz, her projeyi kabul etmediğini belirterek “Hedefim ünlü değil, iyi bir oyuncu olmak” diye konuştu.

ELİF YILMAZ INSTAGRAM HESABI

Başarılı futbolcunun sevgilisi Elif Yılmaz'ın Instagram hesabı çok merak edildi. Vatandaşlar merakla araştırdığı Elif Yılmaz'ın instagram hesabı haberimizde ki yerini aldı.

Mankenlik ve oyunculuk yapan Batuhan Kör'ün sevgilisi Elif Yılmaz'ın instagram hesabı: @elifyillmazz

BATUHAN KÖR KİMDİR?

Batuhan Kör 9 Mart 2001 tarihinde Trabzon'da doğmuştur. Batuhan Kör santrafor mevkisinde oynayan Türk futbolcudur. Spor Toto 1. Lig takımlarından Bursaspor'da forma giymektedir.

  • Batuhan Kör, 9 Mart 2001 yılında Trabzon'da doğdu.
  • Batuhan Kör, 26 Oca 2022'de Trabzonspor'a transfer oldu.
  • Trabzonspor'un başarılı futbolcusu, santrafor mevkiinde oynamaktadır.
  • Batuhan Kör, futbol kariyerine 2014'de Bursaspor'un altyapısında başlamıştır.