Barış Akarsu'nun Hayatı Film Oluyor! Barış Akarsu Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Barış Akarsu'nun Hayatı Film Oluyor! Barış Akarsu Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Müslüm ve Bergen filmlerinden sonra şimdi de başarılı sanatçı Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor. Milyonlarca seveni ve hayranı bulunan Barış Akarsu'nun hayatının film olacağı haberleri sosyal medyada büyük bir şenlik yarattı. Peki Barış Akarsu'yu kim canlandıracak. İşte detaylar...

4 Temmuz 2007 yılında geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu hayranlarını sevindiren haber geldi. Ölümüyle milyonları derinden yaralayan Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor. Başrolde oynayacak o oyuncu çok beğenildi. Peki Barış Manço'nun hayatını anlatan film ne zaman çıkacak?

2007 Yılında Bodrum'da geçirdiği trafik kazasıyla hayata gözlerini yuman Barış Akarsu dönemin en popüler sanatçıları arasında yer alıyordu. Hem sesi hem şarkıları hem de oyunculuğu ile milyonları kendine hayran bırakmayı başarana Barış Akarsu'nun hayatının film olacağı konusu gündeme bomba gibi düştü. Barış Akarsu'nun hayatının film olacağı konusundan sonra pek çok kişinin aklındaki ilk soru başrol oyuncusunun kim olacağı oldu.

Barış Akarsu'nun Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde başrol oyuncusu belli oldu. Barış Akarsu'yu canlandırma onuruna evet yanıtını veren Ege Can Şaşmaz Barış Akarsu'yu canlandıracak. milyonları heyacanlandıran bu haber sonrası pek çok kişi ''Bergen filmine rakip çıktı'' dedi. Bergen ve Müslüm filminin gişe yarışını Bergen'in kazanmasıyla birlikte Barış Akarsu'nun hayatının konu alındığı filmi kaç kişinin izleyeceği merak konusu oldu.

Barış Akarsu Başrol Oyuncusu

Saç, makyaj ve müzik alanında kendisini kampa alan Ege Can Şaşmaz'ın bu projeyle ilgili heyecanı sosyal medyaya da yansıdı. Önümüzdeki ay çekimlerine başlanacak olan film şimdiden oldukça merak ediliyor.