Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı: “İkisi arasında gidip geliyorum!”

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı: “İkisi arasında gidip geliyorum!”

Hem toplumsal olaylara hem de siyasi durumlara karşı tepkisi kalmayan şarkıcı Gökhan Özoğuz, katıldığı bir programda cumhurbaşkanı olmasını istediği iki ismi açıkladı. İşte Özoğuz’un açıklamaları…

Kardeşi Hakan Özoğuz ile müzik yapma tutkularını bir araya getirerek Athena grubunu kuran ve senelerdir de hayranlarının karşısına çıkarak popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen şarkıcı Gökhan Özoğuz, son dönemlerde sahne performansından çok toplumsal olaylara ve siyası durumlara ilişkin yaptığı açıklamalar ile gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak “O Ses Türkiye” isimli yarışma programının jüri üyesi olarak TV aracılığı ile izleyicilerin karşısına çıkan ve programda sergilediği sempatik tavırlar ile birçok kişinin kendisine karşı oluşan önyargılarını yıkmayı başaran Özoğuz, sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Orman yangınları, kadına şiddet olayları ve daha pek çok hassas konu hakkında sessiz kalmayı tercih etmeyen ünlü isimler arasında yer alan Gökhan Özoğuz, siyasi düşüncesini ve hayata bakış açısını paylaşmaktan hiç çekinmiyor. Farklı tarzının yanı sıra ile düşünceleri ile de ön planda kalmayı başaran Özoğuz, geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu bir programda yapmış olduğu açıklamalarla da tüm dikkatleri üzerine çekti. Özoğuz’un 2023 seçimleri için yaptığı açıklamalar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

O SORUYA YANIT VERMEYİ TERCİH ETTİ!

athena-grubunun-solisti-gokhan-ozoguz-cumhurbaskani-adaylarini-acikladi-ikisi-arasinda-gidi-2.jpg

Oldukça uzun süredir müzik piyasasında bulunan ve hem şarkıları hem de sahne performansları ile hayran kitlesini giderek genişleten Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz günlerde Tv100’de Candaş Tolga Işık’ın sunduğu bir programa konuk oldu. Keyifli geçen sohbet ile izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran Özoğuz, program sunucusunun “Kemal Kılıçdaroğlu aday olsun mu?” sorusuna cevap vermekten kaçınmayarak gündemi resmen salladı.

CUMHURBAŞKANI ADAYLARINI AÇIKLADI!

2023 seçimlerine ilişkin gelen soruya cevap vermekten çekinmeyen Özoğuz, şu ifadeleri kullandı: “Bu, o kadar çok düşündüğüm bir konu ki. O altılı masa konusu başka bir dünya. Çok değişik şeyler dönüyor. Özellikle son dönemlerde bir kafa karışıklığı halinde neler oluyor açana dediğimiz bir dönemin içerisinden geçiyoruz. Bizim ülkemiz laik bir ülke ve hep de böyle kalması temennimiz. Ekrem Bey’in ve Mansur Bey’in dominanslarının olduğu yerler var. Ben daha çok bu iki isim arasında gidip geliyorum.”