Ata Demirer'in Bursa Bülbülü karakteri Recep İvedik'e benzetildi! Şahan Gökbakar'dan yanıt gecikmedi!

Ata Demirer'in Bursa Bülbülü karakteri Recep İvedik'e benzetildi! Şahan Gökbakar'dan yanıt gecikmedi!

Ata Demirer'in canlandırdığı Bursa Bülbülü karakteri sosyal medyada gündem oldu. İkilinin diyalogları ise en çok konuşulanlar arasına girdi.

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan Ata Demirer, Bursa Bülbülü filminin çekimlerine başladı. Çekimlerden ilk görseli paylaşan Ata Demirer, canlandırdığı karakter ile Recep İvedik'e benzemesinin ardından sosyal medyada gündem oldu. Twitter'da pek çok kullanıcının Ata Demirer'in bu benzerliğini konuşmasının ardından Recep İvedik karakterinin yaratıcısı Şahan Gökbakar'dan yanıt gecikmedi! Şahan Gökbakar'ın yanıtı da binlerce beğeni topladı. İşte detaylar.

BURSA BÜLBÜLÜ ÇEKİMLERİ BAŞLADI!

Ekranlara Bursa Bülbülü filmi ile dönen Ata Demirer, filmin çekimlerine başladı. Eğlenceli işleri ile bilinen ünlü oyuncunun bu filmi oldukça merak edilirken filmden ilk kare paylaşıldı. Fotoğrafın paylaşılmasının ardından sosyal medyada olay oldu. Sosyal medya da pek çok kullanıcı Ata Demirer ile Recep İvedik'i birbirine çok benzetti.

Recep İvedik karakterine yaptığı yorumlar ile de daha önce gündeme gelen Ata Demirer'in bu benzerliğinin ardından ise Şahan Gökbakar'ın ne yorumda bulunacağı merak konusu oldu. Hem karakterler arasında benzerlik hem de Şahan Gökbakar'ın yaptığı yorum ise sosyal medyada kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasına girdi.

ata-demirer-in-bursa-bulbulu-karakteri-recep-ivedike-benzetildi-sahan-gokbakardan-yanit-gecikmedi-gursesgzt.jpg

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN YANIT GECİKMEDİ!

Bu benzerliğin üzerine Şahan Gökbakar'ın da yanıtı en çok konuşulanlar arasına girdi. Şahan Gökbakar attığı tweette şunları söyledi; "Recep İvedik ikonik bir karakter olduğu için benzetilmesi normal. Benim için sorun yok. Ata değerli bir komedyen. Yolu açık olsun, inşallah gişesi benzesin ama geçmesin."

Bu esprili yanıt, takipçiler tarafından büyük beğeni aldı. Bu benzerlik ve esprili yanıtlar, dizinin şimdiden en çok merak edilenler arasına girmesine neden oldu.

whatsapp-image-2022-05-26-at-16-44-49.jpeg

Şahan Gökbakar'ın yanıtının ardından ise Ata Demirer; " Çok kibarsın kardeşim benim. Sağol var ol. Biz gideriz filmler kalır gönüller bir oldun. Sinemalar dolsun inşallah." yanıtını verdi.

İkilinin bu diyalogları sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce beğeni alarak, en çok konuşulanlar arasına girdi. Yakın zamanda çıkması beklen Recep İvedik 7 de gündem haline geldi. İki film de bugünün en çok konuşulan ve son dönemin en çok beklenen iki filmi şeklinde yorumlandı. Bursa Bülbülü filminin tanıtımı yakında bekleniyor.