Aslı Bekiroğlu'na gelen tepkilerin ardından Barış Akarsu'nun filminde yeni oyuncu belli oldu!  Almila Ada kimdir?

Aslı Bekiroğlu'na gelen tepkilerin ardından Barış Akarsu'nun filminde yeni oyuncu belli oldu! Almila Ada kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu'nun çıkacak olan filminde alacağı rol ile ilgili sorulan sorulara verdiği yanıt gündem olmuştu. Gelen tepkilerin üzerine filmden çekildiğini açıklayan Aslı Bekiroğlu yerine gelecek olan oyuncu belli oldu

Barış Akarsu'nun hayatını anlatacak olan "Merhaba" filminde geçtiğimiz günlerde bir oyuncu krizi yaşandı. Başrolünde Barış Akarsu'yu canlandıracak olan Ege Şaşmaz'ın partnerinin Aslı Bekiroğlu olduğu açıklandı. Bunun üzerine Aslı Bekiroğlu'na stil ödülleri davetinde film ile alakalı peş peşe sorular gelmeye başladı. Aslı Bekiroğlu'nun bu sorulara verdiği yanıt ise sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada pek çok Barış Akarsu'nun hayranından tepki alan Bekiroğlu'nun Barış Akarsu'nun ailesinden de tepki aldığı ortaya çıktı. Peki Aslı Bekiroğlu ne cevap vermişti?

ASLI BEKİROĞLU NE DEDİ?

Gazetecilerin davette sordukları "Barış beyin trajik ölümü oldu, ne söylemek istersiniz?" sorusuna, Aslı Bekiroğlu'ndan "Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun ne dedir? Tövbe Ya Rabbim." yanıtı geldi.

Bu cevabın hem Barış Akarsu'nun ailesi hem de hayranları tarafından tepki çekmesinin hemen ardından Aslı Bekiroğlu açıklama yaparak, üzüntülü bir şekilde filmden ayrıldığını dile getirdi. Aslı Bekiroğlu'nun yaptığı açıklama şu şekildeydi;

"Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum."

ASLI BEKİROĞLU YERİNE ALMİLA ADA GELDİ!

Aslı Bekiroğlu'nun filmden çekildiğini açıklamasının ardından yeni oyuncu arayışları sürdü. Bu arayışlar ile birlikte güzel oyuncu Almila Ada ile anlaşıldığı öğrenildi. Bu yapılan açıklama ile birlikte de Almila Ada sosyal medyada gündem oldu. Peki internette en çok merak edilenler arasına giren Almila Ada kimdir?

ALMİLA ADA KİMDİR?

Kırgın Çiçekler, Kaderimin Yazıldığı Gün, Adı Efsane, Güvercin, Menajerimi Ara ve son olarak Üç Kız Kardeşler gibi dönemine damga vurmuş TV dizilerinde rol alan Almila Ada, 4 Ağustos 1994 tarihinde doğmuştur. Oyunculuğa eskiden bu yana ilgisi olan Almila, İstanbul Devlet Konservatuvarı'nın yanı sıra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde de eğitim almıştır. Dansla da yakından ilgilenen Almila Ada, Londra'da bale ve sahne sanatları üzerine eğitim almıştır. Oldukça iyi bir eğitim ve kariyere sahip olan Ada, yakında da Barış Akarsu'nun hayatını anlatacak olan filmde, Barış Akarsu'nun kız arkadaşı "Zeynep" karakterini canlandıracaktır.