Arka Sokaklar Bahar'ın banyo pozları yaktı geçti! Merve Oflaz'ın takipçileri beğeni butonunu çökertti! "Tutukla beni"

Arka Sokaklar Bahar'ın banyo pozları yaktı geçti! Merve Oflaz'ın takipçileri beğeni butonunu çökertti! "Tutukla beni"

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Merve Oflaz'ın geçtiğimiz günlerde paylaştığı banyo fotoğrafları bugün birden bire sosyal medyayı salladı. 4 gün önce paylaşılan fotoğraflara gelen yorumlar dikkat çekti.

Sosyal medya platformlarını, özellikle de Instagram'ı oldukça aktif bir şekilde kullanan Merve Oflaz, her ne kadar diziden ayrılmış olsa da Arka Sokaklar Bahar Komiser olarak pek çok kişinin hafızasında yerini korumaya devam ediyor. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Bahar Komiser'e hayat veren Merve Oflaz'ın paylaştığı pek çok fotoğraf ise sosyal medya platformlarında olay oluyor, ortalık ayağa kalkıyor. Arka Sokaklar dizisinin başarılı eski oyuncusu Merve Oflaz'ın son olarak dört gün önce paylaştığı fotoğraflarına gösterilen rağbet bugün birden bire arttı. Ünlü oyuncunun resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar pek çok Instagram magazin sayfası tarafından tekrar paylaşıldı. Oflaz'ın paylaşımına gelen yorumlar ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

bahar-komiser-merve-oflaz-banyo-fotograflari-4-gursesgzt.jpg

Acun Ilıcalı tarafından hayata geçirilen ve Show TV ekranlarında yayınlanan Var Mısın, Yok Musun isimli yarışma programı ile ekranlarla tanışan, ardından Survivor, Muhteşem Yüzyıl,Not Defteri ve Güzel Köylü gibi yapımlarda da yer aldı. Son projesi olan Arka Sokaklar dizisinde de Bahar Komiser isimli karaktere hayat veren Merve Oflaz, kariyeri kadar güzelliği ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Instagram'da güzelliğini sergilediği paylaşımları ile gündeme gelen Merve Oflaz'ın yaptığı son paylaşımlar ise olay oldu. Şık ve güzel görüntüsü ile Cannes'tan yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Oflaz'ın banyo pozları olay oldu. yorumlar alevler ile doldu.

bahar-komiser-merve-oflaz-banyo-fotograflari-3-gursesgzt.jpg

Merve Oflaz'ın Cannes'ta bir banyoda çekildiği ve Instagram'da kaydırmalı gönderi olarak paylaştığı fotoğraflar birden bire sosyal medya platformlarında gündeme geldi ve pek çok sayfa fotoğrafları tekrar paylaştı. Peki; Merve Oflaz'ın Cannes'tan paylaştığı ve güzelliği ile hayran bıraktığı banyo fotoğrafları nerede?

bahar-komiser-merve-oflaz-banyo-fotograflari-2-gursesgzt.jpg

Merve Oflaz Instagram

Başarılı ve güzel oyuncunun resmi Instagram hesabı @merveoflaz kullanıcı adı ile bulunabiliyor. Oflaz'ın yaptığı paylaşımların her biri dikkat çekiyor. 19 Haziran 2022 tarihi itibarıyla 738 bin takipçisi bulunan ünlü güzelin Instagram'da şimdiye kadar paylaşılmış 864 fotoğraf ve videosu bulunuyor. Oflaz'ın paylaştığı fotoğraflara ortalama 10 bin beğeni gelirken çok sayıda da yorum yapılıyor. Oflaz'ın banyo pozlarına gelen "Tutukla beni, tak kelepçeyi at içeri bu ne güzellik Merve" yorumu oldukça dikkat çekti. Ancak kullanıcı kısa bir süre sonra yorumunu sildi.

bahar-komiser-merve-oflaz-banyo-fotograflari-gursesgzt.jpg