Aras Bulut İynemli Atatürk Dizisi Kazancı

Aras Bulut İynemli Atatürk Dizisi Kazancı

Merakla ve heyecanla beklenen Atatürk dizisinden yeni gelişmeler gelirken Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisi için kazancı belli oldu. rakamı duyanların dudakları uçukladı. Peki; Aras Bulut İynemli Atatürk dizisinden ne kadar kazanacak?

Disney Plus'ın izleyicilerle buluşturacağı Atatürk dizisi için heyecanlı ve meraklı bekleyiş devam ediyor. Dizi ile ilgili yeni bilgiler ve detaylar gelmeye devam ederken bugün itibariyle dizinin başrol oyuncusu olacak olan Aras Bulut İynemli'nin diziden bölüm başı alacağı ücret belli oldu. Dizinin bekleyenleri dizinin ne zaman yayınlanacağını, oyuncu kadrosunda kimlerin olacağını ve pek çok detayı gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında aratıyor. Dizinin başrolünü yani Atatürk karakterini canlandıracak olan Aras Bulut İynemli'nin diziden bölüm başı kaç TL ücret alacağı da merak konusu olmuştu ve vatandaşlar aramalarını yapmıştı. ancak net rakam bugün ortaya çıktı. İynemli'nin üstlendiği zorlu rol Atatürk için alacağı ücret, duyanları şaşkına çevirdi.

Aras Bulut İynemli Kimdir? Aras Bulut İynemli Filmleri

1990 İstanbul doğumlu olan Aras Bulut İynemli sanat ile iç içe bir ailede dünyaya gelmiştir. İynemli'nin ablası ses sanatçısı, abisi ise tiyatrocudur. Eğitim hayatını İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünde tamamlayan İynemli, ilk olarak Arka Sokaklar'da konuk oyuncu olarak televizyon ekranlarına çıkmıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde gösterdiği başarılı performansı ile tebrikleri toplamış ve sinema ve televizyon sektöründe adını duyurmuştur. Muhteşem Yüzyıl, İçerde ve Çukur dizilerinde önemli rolleri üstlenen İynemli pek çok ödüle de layık görülmüştür. İşte Aras Bulut İynemli'nin oynadığı dizi ve filmler;

Aras Bulut İynemli Dizi ve Filmleri

  • Arka Sokaklar (Dizi)
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Dizi)
  • Mahmut ile Meryem (Film)
  • Tamam Mıyız (Film)
  • Muhteşem Yüzyıl (Dizi)
  • Maral: En Güzel Hikayem (Dizi)
  • İçerde (Dizi)
  • Martıların Efendisi (Film)
  • Çukur (Dizi)
  • 7. Koğuştaki Mucize (Film)
  • Çarpışma (Dizi)

Aras Bulut İynemli Atatürk Dizisi Kazancı

Disney Plus'ın merakla beklenen yapımı olan Atatürk dizisinde başrolü üstlenecek olan ve Mustafa Kemal Atatürk rolünü canlandıracak olan Aras Bulut İynemli'nin bölüm başı kazanacağı ücret merak konusu oldu. Sosyal medyada büyük kitlelere sahip olan, sinema ve dizi içerikleri paylaşan bazı sayfaların yaptığı paylaşımlar sonrası Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisinden bölüm başı 700 bin TL alacağı iddia edildi. İddialarla ilgili henüz resmi bir açıklama ya da yanıt gelmemiş olması nedeniyle bilgileri okuyan vatandaşlar rakamın doğruluğunu araştırıyor.

Ancak iddiaların doğru olması durumunda İynemli, Atatürk dizisinden bölüm başı 700 bin TL alacak ve dizi final yaptığında oyuncu 4 milyon TL'den fazla kazanç sağlamış olacak.