Alperen Duymaz eşi ile boşanıyor mu? Alperen Duymaz Kübre Kelkit çiftinden kötü haber geldi

Alperen Duymaz eşi ile boşanıyor mu? Alperen Duymaz Kübre Kelkit çiftinden kötü haber geldi

Ünlü oyuncu Alperen Kelkit ile eşi Kübra Kelkit'in iki yıl önce evlenmesi gündeme oturmuştu. Gelen bir son dakika haberine göre çiftin boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz'ın Çankırı'da öğretmenlik yapan çocukluk aşkı Kübra Kelkit ile iki yıl önce evlenmesi çok konuşulmuştu. Çift, oyuncu Duymaz'ın dizi setlerindeki yoğunluğu nedeniyle iki yıl önce sessiz sedasız, düğün yapmadan, yalnızca sade bir nikah töreni ile evlenmişti. Ünlü oyuncu Alperen Duymaz'ın çocukluk aşkı olduğu bilinen Kübra Kelkit ile daha fazla ayrı kalmak istememesi nedeniyle çift sade bir nikah töreni ile dünya evine girmiş ve Kübra Kelkit'in tayini İstanbul'a istenmişti.

Çiftin gösterişten uzak aşk ve evlilik hayatı dikkat çekici ve merak konusu olsa da magazin gündeminden uzak kalmaları nedeniyle evlilikleri ile ilgili az sayıda bilgiye rastlanıyordu. İstanbul'a tayin olan ve bir devlet okulunda öğretmenlik yapan Kübra Kelkit ile ünlü oyuncu Alperen Duymaz'ın magazin gündeminden uzak kalmasına rağmen boşanacakları iddiası hızlı bir şekilde yayıldı.

Alperen Duymaz Kübra Kelkit boşanıyor mu?

Büyük kitlelere sahip olan ve paylaştığı isabetli magazin içerikleri ile bilinen bazı sosyal medya hesapları çiftin boşanacağını iddia etmiş, ancak iddiayı destekleyen herhangi bir unsur olmaması nedeniyle vatandaşlar iddiayı dikkate almamıştı. İddialarda yer alan ve boşanma sebebi olarak gösterilen en kuvvetli neden ise Alperen Duymaz'ın "ışıltılı hayatı"na çocukluk aşkı ve eşi Kübra Kelkit'in ayak uyduramaması ve çiftin bu nedenle birbirinden uzaklaşması şeklinde yorumlanmıştı. Ancak iddiayı destekleyen unsurların çok kısıtlı olması nedeniyle sosyal medya kullanıcıları iddiayı çok ciddiye almamıştı.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Alperen Duymaz'ın menajeri Cem Tatlıtuğ'un doğum günü partisine çiftin katılmamış olması da pek çok kişi tarafından dikkat çekti ve çiftin boşanacağı iddiaları alevlendi. Boşanacakları iddia edilen Alperen Duyma ve Kübra Kelkit çiftinden henüz ne resmi bir açıklama ne de konuyla ilgili bir sosyal medya paylaşımı yapılmadı.

Alperen Duymaz Dizileri

Haberin sosyal medya platformlarında yayılmasının ardından pek çok vatandaş Alperen Duymaz'ın oynadığı dizileri araştırmaya başladı. Ünlü oyuncu Duymaz'ın oynadığı yapımlar şu şekilde;

  • Acı Aşk (Ali)
  • Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)
  • Bodrum Masalı (Ateş)
  • Çukur (Komiser Emrah)
  • Çarpışma (Kerem)
  • Zemheri
  • Son Yaz (Akgün)