Alparslan Büyük Selçuklu Oyuncusu Diziden Çıkarıldı! Şahan Gökbakar'ın O Paylaşımı TRT1'in Hoşuna Gitmedi! İşinden Oldu!

Alparslan Büyük Selçuklu Oyuncusu Diziden Çıkarıldı! Şahan Gökbakar'ın O Paylaşımı TRT1'in Hoşuna Gitmedi! İşinden Oldu!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden çıkarılan oyuncu gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımı TRT1'in hiç hoşuna gitmedi. İşte detaylar...

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şahan Gökbakar yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Şahan Gökbakar'ın yapmış olduğu o paylaşım Alparslan Büyük Selçuklu oyuncusunu işinden etti. Ünlü oyuncunun yaptığı o paylaşım bakın nelere neden oldu.

Ülke gündemi ile ilgili olarak düşüncelerini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan ve Twitter hesabını oldukça aktif kullanan Şahan Gökbakar'ın o twiti bu defa birinin işinden olmasına neden oldu. Paylaşım yapan Şahan Gökbakar'ın twitini paylaşan o oyuncu işinden oldu.

Yaptığı Paylaşım TRT1'in Hoşuna Gitmedi! İşinden Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapan Şahan Gökbakar'ın ''Hırsızın, uğursuzun, tecavüzcünün, dolandırıcının, kaçakçının, yolsuzun dışarda gezdiği ama haber yapan gazetecinin hapse girdiği bir sistem içerisinde olmak beni çok üzüyor, yoruyor ve mutsuz ediyor'' cümlelerine yer verdi. Şahan Gökbakar'ın o cümleleri pek çok beğeni alırken Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin oyuncusu Ezgi Çelik bu paylaşıma kayıtsız kalamadı.

Şahan Gökbakar'ın yapmış olduğu paylaşımı kendi Twitter hesabından rt yapan oyuncu Ezgi Çelik TRT 1'in hoşuna hiç gitmedi. İddialara göre ünlü oyuncu Ezgi Çelik'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosundan bu paylaşım nedeniyle ayrıldığı iddia edildi.

Ezgi Çelik Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Çıktı mı?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan popüler diziler arasında yer alırken dizinin pek çok seveni var. Hem sosyal medyada hem de reytinglerde kendisini oldukça belli eden Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosundan ani bir şekilde ayrılan Ezgi Çelik hakkındaki iddialar ise konuşulmaya devam ediyor.

Ezgi Çelik'in ani bir kararla Aplarslan Büyük Selçuklu kadrosundan çıkarılması Şahan Gökbakar'ın twitini paylaşmasından dolayı kaynaklandığı ileri sürüldü. Şahan Gökbakar'ın paylaşımını paylaşan ve TRT yönetiminin hoşuna gitmeyen Ezgi Çelik önümüzdeki günlerde Alparslan Büyük Selçuklu dizi kadrosunda olmayacak.