Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'tan yürek burkan paylaşım! “Söz vermiştin bana, yanı başımda yaşlanmaya!”

Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'tan yürek burkan paylaşım! “Söz vermiştin bana, yanı başımda yaşlanmaya!”

Ünlü şarkıcı Alişan’ın vefat eden kardeşinin eşi Merve Tektaş, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile adeta yürekleri burktu. İşte Merve Tektaş’ın paylaşımına ilişkin ayrıntılar…

Senelerdir sanat camiasında boy gösteren ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıl hayatının en büyük kaybını yaşadı. Aynı zamanda menajerliğini de üstlenen erkek kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybetmiş olmanın verdiği üzüntü ile yüzleşmek durumunda kalan ünlü şarkıcı, o günden beri farklı bir ruh haline büründü. Yaşadığı ağır kayıp sebebi ile hayata tutunmakta zorlanan ancak sonrasında hem kendi çocukları için hem de kardeşinin emaneti olarak gördüğü yeğenleri için ayağa kalmak zorunda kalan Alişan, kardeş kaybı ile sevenlerini de yasa boğdu.

2021 yılının haziran ayında koronavirüs salgınına yakalanan Alişan ve kardeşi Selçuk Tektaş, tedavi altına alındı. Durumu daha iyi olan ve tedavinin ardından ayaklanan ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’tan iyi bir haber gelmesini beklerken 4 haftalık bekleyişin ardından hem Tektaş ailesini hem de sevenlerini yasa boğan bir açıklama geldi. Entübe edilen Selçuk Tektaş’ın ölümü onu tanıyan tüm sanatçıları derinden yaraladı.

Kardeşinin vefatının ardından bir de aile olayları ile gündeme gelen ve “yas sürecindeyiz” açıklaması yapmak zorunda bırakılan Alişan bugün kardeşinin çocuklarını kendi çocuklarından ayırmayarak tam bir amcalık örneği sergilerken Tektaş’ın eşi Merve tektaş Instagram hesabından yayınladığı yeni paylaşım ile adeta yürekleri burktu.

“ÇOK ÖZLEDİM!”

alisanin-yengesi-merve-tektastan-yurek-burkan-paylasim-soz-vermistin-bana-yani-basimda-yaslanm-2.jpg

2009 yılında Selçuk Tektaş ile nikah masasına oturan ve iki çocuk dünyaya getiren Merve Tektaş, eşinin ölümünün ardından kendi kabuğuna çekildi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile eşini sık sık hatırlatan Tektaş, yeni bir paylaşım daha yaptı.

Eşi Selçuk Tektaş’ın bir fotoğrafını paylaşan Merve Tektaş, Candan Erçetin tarafından seslendirilmiş olan şarkının şu sözlerini not olarak düştü: “Söz vermiştin bana, yanı başımda yaşlanmaya, söz vermiştik bu dünyaya, ne olursak olsaydık… Çok özledim seni çok.”

KENDİNİ KAPATMIŞTI!

Eşinin vefatının ardından hiçbir yerde görüntülenmeyen Merve Tektaş, nerede ise bir yıl kendini kapatmıştı. Tektaş’ın son fotoğrafları, kaybın fiziksel yansımasını resmen gözler önüne sermiş ve Tektaş’ın ciddi kilo kaybettiği görülmüştü.