Alişan Ölümden Döndü! Alişan'dan 2 Milyonluk Tazminat Davası! Davada Buse Varol'un Da İsmi Geçiyor!

Alişan Ölümden Döndü! Alişan'dan 2 Milyonluk Tazminat Davası! Davada Buse Varol'un Da İsmi Geçiyor!

2 sene önce geçirdiği ameliyat sonucunda ölümden döndüğünü açıklayan Alişan'dan tazminat davası! Davada Buse Varol'un da tanıklık yaptığı öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Alişan bundan 2 yıl önce yağ aldırma operasyonu yapmak için Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Ufuk A.'ya başvurdu. Geçirdiği operasyon sonucunda ise beklediği gibi bir sonuç alamadı. Alişan, yağ aldırma ameliyatında ölümden döndüğünü iddia etti. Medyaya yansıyan görüntülerde de Alişan'ın vücudunda kalıcı izler ve hasarlar meydana geldiği görüldü. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan Alişan, doktor Ufuk A.'ya tazminat davası açacağını duyurdu.

Dava sürerken iki yılın sonunda tanıklar dinlenildi. Alişan'ın tanığı ise eşi Buse Varol ve şoförü Mehmet Tahir oldu. Dava gizli bir şekilde yürütülürken Alişan'ın "5 buçuk saat süren operasyon sonucunda, doktor hatası nedeniyle ölümle karşı karşıya kaldığını" öne sürdüğü açıklanmıştı. Bunun yanı sıra Alişan'ın vücudunda kalıcı hasarlar meydana geldiği ortaya çıktı. Medyada da bunun görüntüleri ortaya çıktı. Tarafların dinlenmesi ile birlikte de 2 milyon TL'lik tazminat davasının nasıl sonuçlanacağı merak ediliyordu. İstanbul Tüketici Mahkemesi'nde görülen ve gizli olan duruşmanın ise taraf avukatının tanık anlatımlarına karşı beyanda bulunmaları için ertelendi.

Davada sonucun ne olacağı merak edilirken bunun yanı sıra Alişan'ın tanığı olarak mahkemeye katılan eşi Buse Varol'da sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kişi internette Buse Varol ile ilgili araştırmalar yaptı. Peki Alişan'ın eşi Buse Varol kimdir?

Buse Varol Kimdir?

25 Mart 1990 Manisa doğumlu olan Buse Varol, Öğretmenlik Fakültesi'nde okuyarak eğitimini tamamladı. 2012 senesinde Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katılan Varol'un bu aşamadan sonra kariyer anlamında önü açılmaya başladı. İlk dizi deneyimini de "Tozlu Yollar" dizisi ile yaşadıktan sonra, "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar", "Şehrin Melekleri", "Kış Güneşi" ve "Rüya" gibi yapımlarda yer aldı. Oyunculuk anlamında kendini kanıtlayan Busen Varol son olarak ise "Payitaht: Abdülhamid" dizisinde rol aldı. Oyunculuğun yanı sıra ise sunuculuk da yapmaya başladı. "Çok Tatlı" programın sunuculuğunu üstlenen Varol, çok üzün süre ekranlarda kalmadı.

2017 senesinde "Dostlar Mahallesi" isimli dizide Alişan ile rol alan Buse Varol, Alişan ile dizi setinde yakınlaşarak evlendi. Çiftin ise "Burak" ve "Eliz" adında iki çocuğu oldu.