Aleyna Tilki'nin Babalar Günü kutlanıyor! "Senin de Babalar Günün kutlu olsun Aleyna Baba"

Aleyna Tilki'nin Babalar Günü kutlanıyor! "Senin de Babalar Günün kutlu olsun Aleyna Baba"

Ünlü güzel sanatçı Aleyna Tilki'nin sosyal medya platformları üzerinde Babalar Günü kutlandı. Kutlama ve tebrik mesajlarını görenler şaşıp kaldı. Aleyna Tilki'nin Babalar Günü neden kutlanıyor? Detaylar haberin devamında...

Ünlü, genç ve güzel sanatçı Aleyna Tilki'nin bugün Twitter ve Instagram başta olmak üzere sosyal medya platformlarında hayranları tarafından Babalar Günü kutlandı. Aleyna Tilki ile ilgili yapılan Babalar Günü paylaşımlarını görenler şaşıp kaldı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı ise neden Aleyna Tilki'nin Babalar Günü'nün kutlandığını araştırmaya başladı. Vatandaşların gerek arama motorlarında, gerekse sosyal medya platformlarında son dakikalarda sıklıkla arattığı konu ile ilgili detaylar ve satır başları haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

whatsapp-image-2022-06-19-at-15-37-07.jpeg

Aleyna Tilki'nin Babalar Günü Kutlanıyor! Aleyna Tilki'nin Babalar Günü Neden Kutlanıyor?

Ünlü pop müzik sanatçısı Aleyna Tilki'ye bugün pek çok hayranı ve seveni tarafından Babalar Günü tebrik mesajları gönderildi. Özellikle Twitter'da kullanıcılar Aleyna Tilki'nin Babalar Günü'nü çok sefer kutladı. Peki; Aleyna Tilki'nin Babalar Günü neden kutlanıyor?

İlk olarak 2019 yılında sosyal medya platformlarında takipçileri le ünlü sanatçı Aleyna Tilki arasında başlayan espri ile Aleyna Tilki'nin Babalar Günü kutlanmıştı. Aleyna Tilki'nin Babalar Günü'nün kutlanması ise pek çok kişinin dikkatini çekti. Özellikle bir takipçisinin bugün sosyal medya hesabından Aleyna Tilki'yi etiketleyerek "Senin de Babalar Günün kutlu olsun Aley Baba. Ruhun o kadar özel ki yeri gelir baba yeri gelir abla yeri gelir çocuk olursun ve böylelikle de hiçbir kalıba girmez özgürce yaşarsın... Milyonlarca insanın sana baba demesinin nedeni de içindeki gerçeği görmesidir." ifadeleri ile yaptığı paylaşım Aleyna Tilki tarafından da paylaşıldı ve hayranları Tilki'nin Babalar Günü'nü daha hızlı bir şekilde kutlamaya başladı.

whatsapp-image-2022-06-19-at-15-37-09.jpeg

Aleyna Tilki'nin Babalar Günü'nün kutlanmasının sebebinin hayranları ile arasında olan bir espri olduğu düşünülüyor. Ayrıca genç ve güzel sanatçının bir klibinde elinde tuttuğu "ALEYNABABA" yazılı kalem ile yazılar yazması da bu esprinin ilerlemesine neden olmuştu.

whatsapp-image-2022-06-19-at-15-37-10.jpeg

Aleyna Tilki'nin etiketlenerek paylaşıldığı Babalar Günü tebrik mesajları, Aleyna Tilki tarafından da sosyal medya platformlarında tekrar paylaşıldı.

whatsapp-image-2022-06-19-at-15-37-09-1.jpeg

Şu an itibarıyla Aleyna Tilki'ye bine yakın Babalar Günü tebrik mesajı geldiği biliniyor. Takipçileri Aleyna Tilki'nin kendisi hakkında yapılan Babalar Günü tebrik mesajı paylaşımlarını devam ettirmesini bekliyor ve takipte kalıyor.