Aleyna Tilki mekan, zaman tanımadı, arabada bikinileri ile poz verdi! "Bikini beni kesmiyor. Bana seninkiler lazım"

Aleyna Tilki mekan, zaman tanımadı, arabada bikinileri ile poz verdi! "Bikini beni kesmiyor. Bana seninkiler lazım"

Ünlü popçu Aleyna Tilki resmi Instagram hesabından yaptığı yeni paylaşımı ile dikkat çekti. Kombinlerinde sınır tanımayan Aleyna Tilki, bu sefer de araç koltuğunda bikinisi ile poz verdi, görenler yorumları alevlerle doldurdu. Detaylar haberin devamında..

Ünlü pop müzik sanatçısı Aleyna Tilki özellikle son dönemlerde Instagram hesabından yaptığı cüretkar paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak yatağında verdiği poz ile gündeme oturan Aleyna tilki bu sefer de cüretkar pozları için bir arabanın arka koltuğunu tercih etti. Lüks bir otomobilin arka koltuğunda bikinisi ile verdiği poz ile dikkat çeken güzel popçuya yorumlar yağdı. Aleyna Tilki adeta şov yaptı! Aleyna Tilki'nin Instagram paylaşımları ve gelen yorumlar haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Ünlü popçu yaptığı her paylaşım ile olay olmaya devam ediyor. Giydiği cüretkar elbiseler ve kendisini adeta sergilediği fotoğrafları ile sosyal medya magazin gündeminde zirvede kalmayı başarıyor. son olarak yatakta üstünü yorganla kısmen örttüğü fotoğrafı ile dikkat çeken güzel şarkıcı Aleyna Tilki bu sefer de araç koltuğunda verdiği bikinili pozu ile gündemin en üstüne oturdu.

whatsapp-image-2022-06-24-at-17-52-30.jpeg

Sosyal medya hesaplarını başta Instagram olmak üzere oldukça aktif bir şekilde kullanan güzel popçu Aleyna Tilki; toplamda 3 milyon kişiden fazla takipçisi bulunan Instagram hesabından bugün yaptığı paylaşım ile magazin sayfalarının ilgi odağı oldu. "Kalp çarpıntısı yaptıracak" pozları ile dikkat çeken Aleyna Tilki'nin son paylaşımına kısa süre içerisinde 60 binden fazla beğeni ve 2 bine yakın yorum geldi. Aleyna Tilki'nin bikinili paylaşımı olay olurken paylaşımın altına gelen yorumlar da dikkat çekti. Özellikle ünlü modacı Dilara Fındıkoğlu'nun alev emojisi ile yorum yapması ve Aleyna Tilki'nin kendisine "Attico bikini beni kesmiyor bana seninkiler lazım" ifadeleri ile cevap vermesi dikkat çekti.

whatsapp-image-2022-06-24-at-17-52-31.jpeg

"Bulunmaz Hint kumaşı gibisin" "Oha oha. Bunlar ne" gibi yorumlar da takipçilerin dikkatini çekti. Özellikle Instagram'da islami içerikli paylaşımlar yapan bir sayfanın Aleyna Tilki'nin bugün yaptığı bikinili paylaşımını sansürleyerek paylaşması ve açıklama kısmına; "Edep biraz edep. Çoluk, çocuk, kadın, erkek dinlemiyorsun. Toplumun belli bir ahlaki kaygısı var ve sen her paylaşımında bunu yıkmaya çalışıyorsun. Bizim elimizden gelen ise seni şikayet etmek. O ahlaksızlık yuvasını kapattıracağız inşallah!!" ifadelerini yazması takipçilerin dikkatini çekti ve paylaşımı yapan hesap kısa süre içerisinde kapandı.