Acun Ilıcalı'nın Boy Takıntısı Gülmekten Kalplere İndirdi! Merdivene Çıktı! Acun Ilıcalı'yı Hiç Böyle Görmediniz!

Acun Ilıcalı'nın Boy Takıntısı Gülmekten Kalplere İndirdi! Merdivene Çıktı! Acun Ilıcalı'yı Hiç Böyle Görmediniz!

TV dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok güldürdü. İşte herkesi gülme krizine sokan o anlar...

TV dünyasının en başarılı isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı hem sektördeki başarısı hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında yerini alıyor. Genç yaştan bu yana azmi ile her zaman parmakla örnek gösterilen Acun Ilıcalı'nın takipçilerin güldüren o paylaşımları çok konuşuldu.

3 evlilik yapan ve Şeyma Subaşı ile evliliğini bitiren Acun Ilıcalı genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile sık sık gündeme geliyor. Özel hayatından olduğu kadar başarılarından da oldukça sık bahsettiren Acun Ilıcalı TV sektörünün babası olarak nitelendiriliyor.

Acun Ilıcalı Çok Güldürdü!

Her zaman TV ekranlarında ciddi yapısı ile tanıdığımız Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşım takipçilerinin gülmekten karnına ağrı soktu. Sosyal medya hesabını genelde TV programları, yarışma duyuruları ya da dostlarıyla yaptığı gezilerden paylaşımlarla donatan Acun Ilıcalı bu defa oldukça esprili bir paylaşımda bulundu.

Türkiye'nin belki de en uzun soluklu ve en çok izlenen yarışması Survivor için bu sene de oldukça çalışan ve oradan oraya sürekli yolculuk yapan Acun Ilıcalı takipçilerini şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı çok konuşuldu. Acun Ilıcalı'nın esprili paylaşımını görenler ''Acun yanlışlıkla paylaştın galiba'' dedi.

Acun Ilıcalı'dan Boy Boydan Üstündür Paylaşımı Geldi!

TV sektörünün adından en çok söz ettiren ismi Acun Ilıcalı görenlerin ağzını açık bırakan yeni bir paylaşımda bulundu. Acun Ilıcalı'nın yaptığı esprili paylaşım takipçilerinin alışkın olmadığı bir espriyi taşırken herkesin şaşırmasına da neden oldu.

screenshot-5-001.png

Acun Ilıcalı bu defa çok güldürdü. Üç kişi fotoğraf çekinen Acun Ilıcalı arkadaşları ve kendisini boydan boya dizdi. En kısadan en uzuna olacak şekilde sıraya giren 3'lü boylarını eşitlemek için merdivenleri kullandı. Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı takipçilerini güldürürken bir yandan da ''senin boy takıntın mı vardı?'' sorusunun sorulmasına neden oldu.