Acun Ilıcalı Yeniden Baba mı Oluyor? Genç Sevgilisi Hamile mi? Şeyma Subaşı Neler Söyledi?

Acun Ilıcalı Yeniden Baba mı Oluyor? Genç Sevgilisi Hamile mi? Şeyma Subaşı Neler Söyledi?

TV dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı yeniden baba olmaya mı hazırlanıyor? İşte detaylar...

TV dünyasındaki başarıları ile adından sık sık söz ettiren magazin dünyasının çok konuşulan isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı'nın yeniden baba olacağı iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı. Kendisinden yaşça küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile oldukça güzel giden bir ilişkisi bulunan Acun Ilıcalı yeniden baba olmaya mı hazırlanıyor?

52 Yaşındaki başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı günümüzde en çok konuşulan program ve dizilere sahip olduğu kanal TV8 ile ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 52 yaşında olan şimdiye dek 3 evlilik yapan ve bu evliliklerden toplamda 3 kızı bulunan Acun Ilıcalı yeniden baba mı olacak? Ayça Çağla Altunkaya hamile mi?

Acun Ilıcalı Baba mı Olacak?

acun-ilicali-baba-mi-olacak.jpg

52 Yaşındaki başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı 3 defa evlendi. Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile evlilik yapan Acun Ilıcalı daha sonra aşkı genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'da buldu. Daha önce ailesinin erken vefatından dolayı sevgiyi tam anlamı ile göremediğini ve aşka aşık olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile oldukça mutlu olduğunu da dile getirmişti.

22 Yaşındaki genç sevgilisi ile sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya öncesi Şeyma Subaşı ile evlenmiş ve sadece birkaç sene evli kalan çift sonrasında boşanma kararı almıştı. Şeyma Subaşı ile olan evliliğinden Melisa adında kızı olan Acun Ilıcalı'nın şimdide Ayça Çağla Altunkaya'dan çocuk sahibi olmaya hazırlandığı iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı.

Ayça Çağla Altunkaya Kaç Yaşında?

22 Yaşındaki genç ve güzel sevgilisi ile bir yılı aşkın süredir birlikte olan Acun Ilıcalı yeniden baba olmaya mı hazırlanıyor? Geçtiğimiz günlerde en büyük kızı Banu Ilıcalı doğum yapmış ve anne olmuştu. Dede olma heyecanı yaşayan Acun Ilıcalı'nın yeniden baba olacağı iddiaları çok konuşulurken henüz Acun Ilıcalı'dan bir açıklama gelmedi.