Acun Ilıcalı Survivor'un Sonuna Geldi! Koskoca Survivor Mazi Oluyor! Bu Sene Son! Tüm İzleyiciler Hasret Gidersin! Ah O Reyting

Acun Ilıcalı Survivor'un Sonuna Geldi! Koskoca Survivor Mazi Oluyor! Bu Sene Son! Tüm İzleyiciler Hasret Gidersin! Ah O Reyting

TV8 ekranlarının şimdiye dek en çok izlenen yarışması Survivor bu sene All Star bölüm haberi ile herkesi heyecanlandırmıştı. İzleyicilerin heyecanı kısa mı sürdü? Survivor artık yayınlanmayacak mı? İşte detaylar...

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı şimdiye dek yaptığı her işte adından söz ettirmeyi başarsa da bazı noktalarda sonuçlar bu sene istenildiği gibi olmadı. Her sene en çok izlenen TV yarışmaları arasında yer alan Survivor All Star bu sene diğer senelere kıyasla hayal kırıklığına uğrattı. TV başındaki izleyicilerin her sene soluk soluğa izlediği Survivor hakkında o iddia bomba etkisi yarattı.

Acun Ilıcalı'nın TV kariyerinde belki de en önemli yere sahip olan Survivor All Star bu sene beklenen sonuçları vermedi. Masterchef, O Ses Türkiye gibi yapımların yanı sıra Survivor TV ekranlarının en uzun soluklu ve bilinen en eski yarışmalarından biri olmasına rağmen reytinglerde bu sene yaşanan düşüş gözleri Acun Ilıcalı'ya çevirdi.

Survivor Artık Olmayacak mı?

İlk bölümü 22 Mart 2005 yılında yayınlanan ve 2005 tarihinden bu yana her kış TV ekranlarının en sevilen yarışması olmayı başaran Survivor artık mazi olmaya mı hazırlanıyor? Survivor hayatı ile TV sektörünün en başarılı isimlerinden biri olmaya büyük bir adım atan Acun Ilıcalı Survivor'u artık çekmeyecek mi?

acun-ilicali-survivor-16-9-1555791154-16-9-1562329423.jpg

Hem reytinglerde kendini belli eden hem de sosyal medya platformlarında oldukça konuşulan Survivor bu sene All Star olarak düzenlendi. Survivor All Star'da bu sene birbirinden güçlü eski yarışmalar yer alırken heyecan her zamankinden fazlaydı. Survivor All Star her zaman en çok izlenen format olsa da bu sene reytinglerde yaşanan düşüş birbirinden farklı iddiaların da ortaya atılmasına neden oldu. Survivor All Star artık yayınlanmayacak mı?

Survivor Yarışması Yayın Hayatı Bitirilecek mi?

İddialara göre geçtiğimiz sene reytinglerde düşüş olan Survivor için bu sene All Star düzenlenmiş ama All Star şekli bile beklenne sonuçları vermemişti. Survivor All Star reyting sonuçlarından memnun olmayan Acun Ilıcalı'nın iddialara göre yarışmayı artık sadece Yunanistan'da çekeceği ortaya çıktı.

Henüz bu konu hakkında bir açıklamada bulunmayan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı artık sadece Yunanistan'da mı Survivor sunacak? Son zamanlarda ortaya atılan bu iddialar sonrası gözler Acun Ilıcalı'ya çevrilse de pek çok kişi seneye Survivor'un olup olmayacağını merak ediyor.