Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'da O İsme Öyle Bir Ateş Püskürdü ki; ''Samimiyetsiz'' Dedi! O İsim Acun Ilıcalı'ya Semih'i Özletti!

Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'da O İsme Öyle Bir Ateş Püskürdü ki; ''Samimiyetsiz'' Dedi! O İsim Acun Ilıcalı'ya Semih'i Özletti!

Acun Ilıcalı resmen ateş püskürdü! Survivor Ekstra'ya canlı bağlanan Acun Ilıcalı'nın o ismi olan tavrı o kadar netti ki cümleleri gündeme damga vurdu. İşte detaylar...

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor'da yarışmacılar nefes kesen mücadelelerine devam ederken gündeme bomba gibi düşen bir olayla gündeme geldi. Yarışmada sakatlandığı söylenen Ogeday için ''sakatlığı numara'' diyen o sunucuya Acun Ilıcalı'nın tepkisi oldukça büyük oldu.

Televizyon sektörünün en başarılı isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı yıllardır hem sunduğu hem de kanalında yer almasını sağladığı Survivor 2022 için bu defa All Star yapmıştı. Geçtiğimiz sene reyting beklentisini karşılamayan Survivor'un bu sene All Star olması heyecanı ikiye katladı.

Survivor Ekstra Sunucuları Git Gide Eksiliyor!

Survivor'un tartışıldığı, yarışmacılar arasında çıkan gerginliklerin konuşulduğu ve yarışmacıların tek tek ele alındığı Survivor Ekstra'da Acun Ilıcalı'yı öfkeden deliye döndüren bir olay yaşandı. Survivor Ekstra sunucusunun eleştirisine dayanamayan ve çok sinirlenen Acun Ilıcalı'nın canlı yayında söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.

Son olarak Semih Öztürk'ün Survivor Ekstra ekibinden çıkması ile birlikte magazin gündemi uzun süre bu konuyu konuşmuştu. Semih Öztürk eşi Kurretülayn Matur'un Acun Ilıcalı'yı sinirlendiren paylaşımından ötürü Survivor Ekstra ile olan ilişkisini bitirmek durumunda kalmıştı.

Bir Semih Öztürk Olayı Daha Yaşandı!

Acun Ilıcalı'yı oldukça sinirlendiren yorum bu defa Furkan Dede tarafından yapıldı. Uzun süredir Survivor Ekstra'nın sunucu koltuğunda oturan Furkan Dede'nin canlı yayında Ogeday hakkında ortaya attığı o iddia Acun Ilıcalı'yı sinirden deliye döndürdü. Canlı yayına bağlanan Acun Ilıcalı'nın Furkan Dede hakkında yaptığı yorum ise gündeme bomba gibi düştü.

Survivor Ekstra yorurmcularından Furkan Dede'nin Survivor All STar yarışmacısı Ogeday'ın sakatlığı hakkında yaptığı yorum gündeme damga vurdu. Ogeday'ın sakatlığı ile ilgili olarak numara yaptığı iddialarını ortaya atan Furkan Dede'ye Acun Ilıcalı'nınm dönüşü çok sert oldu.

Furkan Dede'nin Ogeday'ın sakatlığı hakkında ''numara yapıyor'' ithamlarını kullanması üzerine Acun Ilıcalı canlı yayına bağlanarak '' Furkan sen doktor olayına mı soru işareti diyorsun? Öyle anlıyorum. Orada bir doktor var ve adamın mesleği o.'' dedi. Furkan Dede'nin ısrarla soru işaretlerinin olduğunu söylemesinin ardından Acun Ilıcalı sinirlerine hakim olamadı ve ''Senin samimiyetin ile ilgili soru işaretim var. Ben soru işaretine takıldım. Soru neymiş? Kardeşim sen adamın sakatlığını sorgulama! Sorgulamayın!'' dedi.