Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Survivor'dan elenen Atakan'a yeni teklif!

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Survivor'dan elenen Atakan'a yeni teklif!

Survivor All Star'dan elenen Avatar Atakan, herkesi oldukça üzmüştü. Şampiyonluk adayı olarak gösterilen yarışmacının elenmesinin ardından Acun Ilıcalı'nın Atakan'a büyük bir teklif götüreceği iddia edildi. İşte detaylar...

Geçtiğimi gün Survivor'un en sevilen yarışmacılarından biri olan Atakan, adaya veda etti. Bu vedanın ardından Acun Ilıcalı dahil olmak üzere pek çok yarışmacı oldukça şaşırdı. Atakan'ın veda etmesi ile birlikte sosyal medyadan da tepkilerin büyümesi ile birlikte, Atakan'ın hayranlarını mutlu edecek haber, Acun Ilıcalı'dan geldi. Yarışmaya veda etmesini Acun Ilıcalı'nın da tahmin etmediği bir durum olduğu için, Acun Ilıcalı'nın Atakan'a yeni bir teklif götürdüğü iddia edildi.

Survivor'da finale oldukça az bir zaman kala adaya veda eden yarışmacılar için durum daha da zorlaşmaya başladı. Finale yaklaştıkça, son düzlükte şampiyonluğa veda etmek hem izleyiciler hem de yarışmacılar tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı. Son olarak yarışmada şampiyon olacağı konuşulan Atakan'ın adaya veda etmesi de herkes tarafından büyük bir üzüntü ve şaşkınlık ile karşılandı. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda finale gitmesi gereken bir oyuncu olduğunu ve elenememesi gerektiği konusunda yorumlarda bulundu.

ATAKAN'IN VEDASI ACUN'U DA ÜZDÜ!

Acun Ilıcalı tarafından da büyük bir üzüntü ile karşılanan bu veda, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Özellikle Avatar Atakan'ın oğlu Aslan, uzun süredir babasını takip ederek, şampiyon olmasını bekliyordu. Tüm Türkiye tarafından sevilen Aslan, babasının veda etmesinin ardından Atakan oğlunun üzülmemesi için şu açıklamayı yaptı;

“Buradan oğluma seslenmek istiyorum. Baban yarışmayı tamamladı”

Bu olayların ardından Acun Ilıcalı'nın bu veda ile birlikte Avatar Atakan'a iş teklifinde bulunduğu iddia edildi.

ATAKAN'A EXXEN KAPISI AÇILDI!

Yapılan iddialara göre Acun Ilıcalı, EXXEN'de yayınlanacak olan bir yarışma programı için Atakan'a teklif götürdüğü ve Atakan'ın da bu duruma olumlu baktığı iddia edildi. Bu iddialar ile birlikte eğer Atakan, Acun Ilıcalı'nın bu teklifini kabul ederse alacağı maaş bile belli oldu!

İddialara göre Acun Ilıcalı'nın yarışma programı için Atakan'a götürdüğü teklifi eğer Atakan kabul ederse aylık 100 bin TL kazanacağı iddia edildi. Bu iddialar ile birlikte Atakan'ın kabul edip etmeyeceği merak konusu iken, henüz bir yarışmadan yeni çıkan Atakan'ın bu teklifi kabul etme olasılığı düşük olarak da yorumlanıyor.