52 ülke oylamaya katıldı, Türkiye'nin en güzel kadın oyuncuları belli oldu! Hande Erçel, Özge Gürel, Elçin Sangu...

52 ülke oylamaya katıldı, Türkiye'nin en güzel kadın oyuncuları belli oldu! Hande Erçel, Özge Gürel, Elçin Sangu...

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Nubia, 52 ülkenin katılımcılarına açık olan “Türkiye’nin en güzel kadın oyuncuları” anketinin sonuçlarını yayınladı. Yapılan oylamalar sonucunda ülkemizin en güzel 10 kadını duyuruldu. İşte detaylar...

Gelişen ve dönüşen dünya düzeni, televizyon izleme alışkanlıklarını da değiştirdi. Son dönemlerde hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde yayınlanan birçok TV projesi seyredilmemeye başlandı.

Bir süredir popülerliklerini arttırmaya devam eden dijital platformlar, zorlu çalışma şartlarına karşı sessiz kalmayan ve oyunculuk performanslarını daha geniş kitlelere göstermek isteyen oyuncular tarafından sıklık ile tercih edilmeye başlandı. Buna bağlı olarak tek platformda yüzlerce içeriğe erişim imkanları bulunan izleyiciler de dijital platformların üye sayılarını arttırmaya başladılar.

Netflix, Disney Plus, Gain TV gibi dijital platformların tüm dünya ülkelerinin erişimine açık olması, son dönemlerde Türk oyuncuların da ülke sınırlarını aşan üne kavuşmalarını sağladı. Önceleri yalnızca yerli yapımlarının yurtdışı ülkelerine satılması sonucunda ülke sınırlarını aşabilen oyuncularımız, dijital platformlarda yer aldıkları projeler sayesinde çok daha kısa sürede çok daha geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Son dönemlerde artan dijital platform kullanımı ile birlikte dikkat çekmeye başlayan Türk kadın oyuncular, İngiltere’nin Nubia dergisinin de dikkatini çekti. Dünyaca ünlü dergi, “Türkiye’nin en güzel kadın oyuncuları” başlıklı anketini 52 ülkenin katılıma açtı.

ANKET 1 TEMMUZ TARİHİNDE SONLANDI!

Geçtiğimiz ay “Türkiye’nin en güzel kadın oyuncuları” isimli anket çalışmasını oylamaya açan Nubia dergisi, 1 Temmuz tarihinde anketi erişime kapatarak verileri analiz etme bölümüne geçti.

SONUÇLAR BELLİ OLDU!

ezgif-com-gif-maker-2.jpg

1 Temmuz tarihinde sonlanan anket çalışmasının ardından geçtiğimiz günlerde beklenen açıklamayı yapan Nubia, oylama sonucunda Türkiye’nin en güzel 10 kadınının belirlendiğini duyurdu.

TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL 10 KADIN OYUNCUSU

Nubia tarafından açıklanan listede, Türkiye’nin en güzel 10 kadın oyuncusu şu şekilde sıralandı:

  1. Hande Erçel
  2. Demet Özdemir
  3. Elçin Sangu
  4. Özge Gürel
  5. Ebru Şahin
  6. Burcu Biricik
  7. Özge Törer
  8. Aslı Tandoğan