Netflix Kuş Uçuşu dizisini kim seslendiriyor?

Netflix Kuş Uçuşu dizisini kim seslendiriyor?

Netflix Türkiye orijinal yapımı olan Kuş Uçuşu dizisi 3 Haziran Cuma günü yayınlandı. Peki Netflix Kuş Uçuşu dizisini kim seslendiriyor?

Netflix Türkiye orijinal yapımı olan Kuş Uçuşu dizisi 3 Haziran Cuma günü yayınlandı. Dizide izleyicilerin sürekli olarak araştırdığı konular arasında yer alan dizi seslendirmeni sık bir şekilde araştırılmaya başladı. Kuş Uçuşu dizisi dün yayınlanmasının ardından şimdiden milyonlarca izlenmeye ulaşırken dizide ki oyuncu karakterleri, konusu ve diziyi kimin seslendirdiği merak konusu oldu. İşte tüm detaylar..

Kuş Uçuşu, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 3 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Netflix'in Türk orijinal internet dizisidir.

Kuş Uçuşu dizisi farklı konusu ve Türkiye'de ki yapımlara nazaran yaratıcı içeriği ile izleyicilerden tam not aldı. Diziye dair tüm yapılan yorumlar şimdiye kadar olumlu bir şekilde ilerlerken, oyuncu kadrosu ve medya sektörünün derin alt yapısını anlatıyor.

KUŞ UÇUŞU DİZİSİNİ KİM SESLENDİRİYOR?

Dizi içerisinde av ve avcı karakterlerini uzaktan seslendiren kişi oldukça merak edilmeye başladı. Kuş Uçuşu dizisinin seslendirmenliği ise bu projede Nejat İşler üstlendi. Dizi içerisinde hikayenin daha rahat ve hamlelerin ne olacağını anlatan seslendirmen birçok kişi tarafından merak konusu olmuştu.

Birçok izleyici seslendirmenin Nejat İşler olduğunu anlarken, bilmeyenler ise seslendirmen konusunda ki belirsizliklerini internetten araştırarak öğrenmeye başladı. Kuş Uçuşu yapımının güçlü kadrosu ve konusu dışında uzaktan yapılan seslendirme oldukça başarılı olmuşa benziyor.

nejat-isler.jpeg

Nejat İşler bu yapımda dizinin seslendirmenliğini yaptı.

KUŞ UÇUŞU DİZİ KONUSU

Netflix Türkiye orijinal yapımı olan Kuş Uçuşu dizisinde medya sektörü ve habercilik ele alınıyor. Ünlü bir gazeteci ve spiker olan Hale Kıran'ın meslek hayatında ki durumu ve iş arkadaşlarının derin yapısı anlatılıyor. Medya sektöründe ki yükselme ve alçalmaların, ani işten çıkarılmaların gibi birçok olayın alt yapısının anlatıldığı dizi şimdiden Türkiye'de aktif gazeteci ve medya sektöründe yer alan birçok kişiden olumlu puanlar aldı.

Gazeteciler sosyal medyada dizi ile ilgili gerçek olan her şeyi anlatıyorlar yorumlarında bulundu. Gelen bu yorumlar sonrasında ise izleyiciler diziye hemen başlamak için Netflix'e üye oluyor.