Netflix Kuş Uçuşu 2.sezon gelecek mi, ne zaman gelecek?

Netflix Kuş Uçuşu 2.sezon gelecek mi, ne zaman gelecek?

Netflix yapımı olan Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonu yayınlandı! Dizinin ilgi çekmesinin ardından ikinci sezonu hakkında merak edilenler artmaya başladı. Peki Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu yayınlanacak mı? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Netflix Türkiye yapımı olan ve uzun süredir izleyicilerin merak ile bekledikleri Kuş Uçuşu dizisi yayınlandı! Dizi daha yayınlanmadan önce pek çok kişinin merakla beklemesi, diziye olan ilginin de büyümesine neden oldu. Bugün yayınlanan bölümü ile beklentiyi oldukça karşılayan dizi, izleyiciler tarafından oldukça olumlu dönüşlere neden oldu.

Pek çok izleyicinin özdeşlik kurduğu ve yakınlık hissi yaşadığı Kuş Uçuşu dizisinde gelen yorumların pek çoğu "dizide adeta kendimi gördüm" şeklinde oldu. Dizi daha ilk günden sosyal medyada gündem olurken, izlemeyi düşünen kişiler de dizi hakkında pek çok şeyi merak etti. Dizi hakkında en çok merak edilen konular dizinin oyuncuları ve kadrosu oldu. Diziyi izleyen ve ilgi çekici bölümleri ile sürükleyici bir yapısı olduğunu dile getiren izleyiciler ise Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonunun gelip gelmeyeceğini oldukça merak etti. Kuş Uçuşu dizisi ile ilgili tüm merak edilenler haberin devamında...

KUŞ UÇUSU DİZİ KONUSU

Kuş Uçuşu dizisinde genel olarak gazetecilerin hayatı anlatılmaktadır. Ünlü bir gazetecinin hayatını kıskanan stajyerin hayatını konu alan dizi, yaşanan tehlikeliler ile de sürükleyici bir hal almaktadır. Oldukça popüler bir hayatı olan gazetecini hayatını kıskanan stajyer, bu süreç boyunca onun yerini almak ister, bunun için zekice planlanmış olan oyunlarını devreye sokarak işin tehlikeli bir noktaya gitmesine neden olur.

KUŞ UÇUŞU DİZİ OYUNCULARI

Dizinin en ilgi çeken bir noktası da oyuncuları oldu. Daha önce de televizyon dizisinde Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un partner olması oldukça beğenilmişti. Bu dizide de yine ikilinin aynı dizide rol alacak olması hayranları tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Bu iki başarılı oyuncunun yanı sıra Türkiye'nin önemli iki kadın oyuncusu olan Miray Daner ve İrem Sak'da izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

  • Birce Akalay
  • Miray Daner
  • İbrahim Çelikkol
  • İrem Sak
  • Burak Yamantürk
  • Defne Kayalar
  • Şifanur Gül

KUŞ UÇUSU İKİNCİ SEZON GELECEK MI?

Dizinin izleyiciler tarafından oldukça beğenilmesinin ardından ikinci sezonu da merak edilenler arasına girdi. Dizinin ikinci sezonuna dair henüz bir açıklama yapılmazken, bazı eleştirmen tarafından ikinci sezon çekimlerinin önümüzdeki yıl yapılacağı ön görülüyor.