Yolun Açık Olsun filmi devamı gelecek mi? Yolun Açık Olsun 2 gelecek mi?

Yolun Açık Olsun filmi devamı gelecek mi? Yolun Açık Olsun 2 gelecek mi?

Netflix'in orijinal işlerinden birisi olan Yolun Açık Olsun filmi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Peki Yolun Açık Olsun filmi devamı gelecek mi? Yolun Açık Olsun 2 gelecek mi?

Netflix'in orijinal işlerinden birisi olan Yolun Açık Olsun filmi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in oynadığı başarılı film sosyal medyada çok olumlu tepkiler aldı. Özellikle filmin yayınlanmasının ardından izleyiciler kısa süre içerisinde Netflix'de TOP 10'a soktuğu yapım bir süre sonra birinci sıraya yerleşmeyi başardı.

Filmde iki askerin konusu yer alırken izleyiciler filmi sürükleyici olarak işaretledi. Film başladığı andan itibaren izleyicileri ekrana kitliyor ve devamında asıl sahnelerle etkilemeyi başardı. Netflix'in şimdiye kadar ki en önemli projeleri arasında yer alan Yolun Açık Olsun filmi izlenme rekorları kırmaya devam ederken devamı gelecek mi merak ediliyor. Özellikle filmin ikincisinin çekilip çekilmeyeceği en merak edilen konular arasında yer edindi. İzleyiciler internette "yolun açık olsun 2 gelecek mi" araştırmaları yapmaya başladı.

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİ DEVAMI GELECEK Mİ?

Yolun Açık Olsun filmi Netflix orijinal içeriği olurken devamının gelip gelmeyeceği merak edilen konular arasına girdi. Özellikle filmi çok beğenen izleyiciler son sahne sonrasında ise devamının gelip gelmeyeceğini araştırırken internette herhangi bir bilgi buluntusuna rastlayamadı.

Yolun Açık Olsun filmi ile ilgili Haziran ayında sıcak gelişmelerin olması bekleniyor. Film ile ilgili devamının olup olmayacağı ile alakalı senaryoya bağlı olduğu konuşulmaya başlandı. İzleyicilerden tam not alan Yolun Açık Olsun filminin yüksek ihtimalle devamının olmaması beklenmekte.

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİ KONUSU

Filmde; eski bir ordu komutanının, arkadaşının sevgilisinin başka bir adamla evlenmesini engellemek amacıyla Dalyan'a gidişini ancak bu yolculukta bir muharebe trajedisinin acısını hatırlamasını ve travmalarla bezeli yolculuğunu anlatıyor.

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİ OYUNCULARI

  • Engin Akyürek (Yüzbaşı Salih)
  • Tolga Sarıtaş (Asteğmen Kerim)
  • İlker Kızmaz
  • Belfu Benian
  • Alpay Kemal Atalan
  • Ergun Kuyucu
  • Ebru Nil Aydın
  • Özlem Çakar Yalçınkaya
  • Gökhan Soylu