Yılların emektar otomobili Renault Toros açıkladı: 2023 model elektrikli Toros geliyor! İşte ilk görüntüler

Yılların emektar otomobili Renault Toros açıkladı: 2023 model elektrikli Toros geliyor! İşte ilk görüntüler

Türkiye'de 2000 yılı öncesinde üretilen ve çok fazla satışı gerçekleştirilen Renault Toros'un gündeme düşen o görüntüleri nostalji sevenleri heyecanlandırdı. Yılların emektar otomobili Renault Toros açıkladı: 2023 model elektrikli Toros geliyor!

Türkiye'de 2000 yılı öncesinde üretilen ve çok fazla satışı gerçekleştirilen Renault Toros'un gündeme düşen o görüntüleri nostalji sevenleri heyecanlandırdı. Türkiye'de 2000 yılı öncesinde Tofaş, Şahin ve Toros gibi modeller oldukça fazla tercih ediliyordu. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte her geçen gün yeni otomobiller üretilmeye başlarken bir yenilik de Renault'dan Toros modelleri için geldi. 2023 Toros modeli gündeme bomba gibi düştü, nostalji sevenler heyecanlandı!

Anadolu'da tutulan arabalar arasında yer alan ve halen eski modelleri kullanılan Renault Toros tekrardan piyasaya sürülecek. 90'lı yıllar için Türkiye'de bir ilke imza atılan ve yollarda ki kavraması ile vatandaşların çok sevdiği Renault Toros ile ilgili gündeme çarpıcı iddia düştü. Renault bombayı patlattı, Toros'un elektrikli modeli ile tekrar piyasaya sürülmesi bekleniyor. Hazırlıklar şimdiden başladı..

90'LI YILLARA DAMGA VURAN TOROS 2023 ELEKTRİKLİ MODELİ İLE GÜNDEMDE

renault-toros-ic.jpg

1990'lı yılların Türkiye'sinde Anadolu'da sık tercih edilen modeller arasında yer alan Renault Toros tekrar piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Geçen günlerde Tofaş Şahin'in tekrar üretilmesi gündemde yer alırken bu sefer de bir hamle Renault Toros tarafından geldi. 2023 yılında piyasaya sürülmeye hazırlanan elektrikli model Renault Toros için ilk görüntüler sosyal medyayı salladı.

YILLAR SONRA ELEKTRİKLİ MODELİ İLE ÜRETİME GİRİYOR

Türkiye'de bir dönemlerde yollara damgasını vuran efsane model olan Renault Toros modelleri üretim bandına girmeye hazırlanıyor. Renault kanadından gelen bilgilere göre Toros'un yeni modelinin üretileceği ve piyasaya sürüleceği haberleri otomobil tutkunlarını oldukça heyecanlandırdı.

Türkiye'de Clio ve Megane modelleri ile son yıllarda bir çıkış yakalayan Renault, klasik modelleri arasında yer alan Toros modelini elektrikli motorla tanıştırmak istiyor. Elektrikli motorların test edildiği R5 ve Toros modelleri arasında R5 için geçen yıl bir tanıtım yapılmış, seri üretime geçilmişti.

ZOE'NİN ALTERNATİFİ TOROS

renault-toros-3.jpg

Renault tarafından gelen bilgiler sonrasında Zoe'nin alternatifi olarak düşünülen modelin R5 olmadığı iddia edildi. R5 haricinde yeni nesil Toros modellerinin üretilmesi ile Zoe'nin yerini alabileceği konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz gün yayınlanan Fransa kaynaklı bir habere göre Renault, önümüzdeki süreçte R5 ve Toros'u benzer fiyat baremleriyle satışa sunacak. Her iki modelin fiyatının da Zoe ile aynı paralellikte olacağı da sızdırılan diğer bir bilgi.