Yemeksepeti, Getir ve Trendyol'a dev rakip! Ortalık kızışıyor! Migros Yemek restoran başvurusu nasıl yapılır?

Yemeksepeti, Getir ve Trendyol'a dev rakip! Ortalık kızışıyor! Migros Yemek restoran başvurusu nasıl yapılır?

Yemeksepeti, Getir ve Trendyol'un ardından yemek dağıtım platformuna bir marka daha eklendi. Migros yaptığı açıklama ile birlikte Migros Yemek uygulamasını tanıttı. Peki Migros Yemek restoran başvurusu nasıl yapılır?

Yemeksepeti, Getir ve Trendyol'un ardından yemek dağıtım platformuna bir marka daha eklendi. Migros yaptığı açıklama ile birlikte Migros Yemek uygulamasını tanıttı. Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros marketler pandemi ile tamamen değişim gösteren alışkanlıklar sonrasında yeni güncellemelerini duyurmaya devam ediyor. Migros sanal market uygulaması ile yüz binlerce müşterisine hizmet veren zincir marketler grubu şimdide Migros Yemek uygulamasını tanıttı.

Online market alışverişi konusunda; Migros sanal market, Migros hemen, Macroonline ve Tazedirekt markaları oldukça ilgi çeken Migros bu seferde yemek siparişleri ile ilgili sektöre adım atmaya hazırlanıyor. Buna göre ise Migros'un online kanallarda yer alan hizmetlerini arttıracağı ve müşterilerini Migros Yemek üzerinden kanalda tutmaya çalışacağı bildirildi. Peki Migros Yemek restoran başvurusu nasıl yapılır?

MİGROS YEMEK RESTORAN BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Migros Yemek ile ilgili duyuruların yapılmasının ardından restoran başvurularının ise kısa süre içerisinde açılacak sayfa üzerinden gerçekleştirileceği bilgisine ulaşıldı. Gelen bu bilgiler sonrasında ise Migros resmen Trendyol, Getir ve Yemeksepeti gibi sektörün lider markalarına rakip oldu. Gelişmeler geldikçe bu sayfada yer vermeye devam edeceğiz.

Çevrimiçi ortamlarda ki hareketliliklerini arttırmak amacıyla kurmuş olduğu yeni şirket Migros One, "Migros Yemek" adı ile birlikte müşterilerin online yemek siparişleri vermesini sağlayacak. Migros tarafından gelen bu güzel gelişmeler sonrasında ise kullanıcılar nasıl restoran başvurusu yapılacağını araştırmaya başladı.

migros-yemek.jpeg

Migros yaptığı açıklama ile birlikte artık yeni bir sekme açarak Migros Yemek şirketini de oraya ekledi. İlk olarak bu hizmet İstanbul'un Ataşehir ilçesinde hizmet verecek. Temmuz ayına kadar İstanbul için tüm ilçelerde hizmete açılacak olan Migros Yemek kısa süre içerisinde Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Samsun olarak devam etmeye planlanıyor.

Migros oluşturduğu yeni şirketi olan Migros Yemek ile birlikte teslimatta ve memnuniyet amacıyla yeni bir sistem inşa ediyor. Bu sistemde ilk etapta kullanıcıların alışkanlıklarını kazanmak için büyük indirimler gelmesi bekleniyor. Bunun için ise Migros Yemek yeni kullanıcılarına ilk siparişte 30 TL, ikinci siparişte 20 TL indirim sunarak kısa süre içerisinde milyon kullanıcıya ulaşmak istiyor.