Yemeksepeti Banabi'nin İsmi Değişecek! Uygulamanın Yeni İsmi Ne Olacak?

Yemeksepeti Banabi'nin İsmi Değişecek! Uygulamanın Yeni İsmi Ne Olacak?

Yemeksepeti Banabi uygulamasının isim ve görselinde değişikliğe gideceğini açıkladı. İşte Banabi’nin yeni ismi ve logosu detaylar gursesgazetesi.com’da….

Yemeksepeti son yıllarda en fazla ilgi gören online yemek ve market alışverişleri durağı oldu. Telefon ile tek tık da istediğini yemek ve market alışverişlerini Yemeksepeti’nin Banabi uygulaması ile sipariş edebiliyoruz. Yemeksepeti Banabi uygulamasının isim ve görselinde değişikliğe gideceğini açıkladı. İşte Banabi’nin yeni ismi ve logosu detaylar gursesgazetesi.com’da….

2001 yılında kurulan Yemeksepeti Türkiye’de online yemek siparişi verdiğimiz sitedir. Her geçen yıl kendini yenileyen kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek amacıyla yenilikler ve değişiklilere yelken açan Yemeksepeti’nin Banabi uygulaması bu sefer isim değişikliğine gidiyor. Banabi yerine yeni adı ‘’Yemeksepeti Market’’ oluyor. Aktif 20 milyondan fazla kullanıcıya sahip günde ortalama 600 binden fazla sipariş alan Yemeksepeti 2020 yılında pandeminin başlamasıyla beraber uygulama kendini farklı boyuta taşıdı. Çevrimiçi sipariş tek tık ile yemek ve market alışverişlerinizde anında isteklerini evinize kadar getirmektedir. Kullanıcılarına daha iyi erişim sağlamak için market alışverişlerinde isteklerini yerine getirme adına 2019 yılında Banabi uygulamasını kurdu.

Yemeksepeti yapmış olduğu açıklamada, "Türkiye çapında 58 ilde yaşayan milyonlarca kullanıcıya 4 binden fazla çeşitte market ürününü dakikalar içinde ulaştıran Yemeksepeti Market, isim değişikliğiyle birlikte ürün gamını büyütüyor ve özellikle taze ürün grupları (meyve sebze, kırmızı-beyaz et) ile sıcak ve pratik yemek alternatifleri konusunda kullanıcılarına daha fazla seçenek sunmaya hazırlanıyor." ifadelerini kullandı.

Yemeksepeti kullanıcılarına vermiş olduğu genel açıklama sonrasında, "İçimizden Biri" olarak tanımladığı marka kimliğine ve "Aklındaysa Kapında" yaklaşımına uyumlu biçimde hayata geçirilen bu dönüşümün, Yemeksepeti kullanıcılarının tek bir uygulama içinde aradığı her şeyi hızlı bir şekilde bulabilmesi vizyonunu tamamladığı ifade edildi.

Yemeksepeti’nin açıklaması ve yeni aldığı kararlar ile Türkiye çapında her yere hizmet vermeyi amaçlamaktadır.