WhatsApp'ta İnanılmaz Hata! Mesajlarınız Başkasına Gidebilir

WhatsApp'ta İnanılmaz Hata! Mesajlarınız Başkasına Gidebilir

Sosyal medya devlerinden Facebook'un bünyesindeki mesajlaşma programı WhatsApp'ın skandal bir hataya imza attığı iddia ediliyor. Dünyayı ayağa kaldıran o iddiayla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Facebook bünyesinde bulunan dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma programı Whatsapp, yeni bir skandala imza atmış olabilir. Amazon personeli olan bir kişi, telefon numarasını değiştiren kişilerin mesajlarının tehlike altında olabileceğini anlattı.

Amazon çalışanı Fuller, numaranın yeni sahibi önceki kullanıcının WhatsApp sohbet geçmişini görüntüleyebilmekte. Bu da doğrudan kişinin bütün özel mesajlarının yeni hat sahibi tarafından görüntülenebildiği anlamına geliyor. Bundan dolayı da firma çalışanının, telefon veya SIM kartının ikinci el olup olmadığının güvenlik açısından önem taşıdığını söylüyor.

Kimler Sorun Yaşadı?

Henüz bu problemle ilgili bir iddia söz konusu olmadı. Ancak Amazon çalışanı Fuller’in gündeme getirdiği bu hata sebebiyle sosyal medya kullanıcıları bir hayli tepkili. Daha önce Facebook üzerinde veri sızıntılarıyla gündeme gelen Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’in bu açıkla ilgili açıklama yapması bekleniyor.