Vodafone Hat Kullanıcıları Dikkat: 6 GB Hediye İnternet Kazanacaksınız!

Vodafone Hat Kullanıcıları Dikkat: 6 GB Hediye İnternet Kazanacaksınız!

Akbank, Türkiye’nin en çok kullanıcı olan GSM firmalarından Vodafone ile iş birliği yaparak yeni müşterilerine GB hediyesi vereceğini bildirdi.

Akbank Vodafone hat kullanıcıları için yeni bir kampanya geliştirdiğini açıklayarak, kampanyanın detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank’tan Vodafone Hat Kullanıcılarına İnternet Desteği!

Geliştirmiş olduğu kredi hizmetlerinin avantajlı fırsatlarının yanı sıra kart kampanyaları ile de dikkat çeken özel bankalardan birisi olan Akbank, yeni dönemde artan telekomünikasyon fiyatlarına karşın da müşterisinin yanında olduğunu duyurdu. Söz konusu duyurusunu geliştirmiş olduğu GB hediyeli kampanyası ile destekleyen banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan GB hediyeli kampanyanın ayrıntılarına göre söz konusu kampanyanın yalnızca Vodafone faturalı hat kullanıcıları için geçerli olduğu bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili kampanya kapsamında belirtilmiş olan şartları sağlayan tüm Vodafone hat kullanıcısı müşterilerine 6 GB’a kadar hediye internet tanımlamasının yapılacağını bildirdi.

Akbank Vodafone GB Hediyesi Kampanyasının Ayrıntıları

Akbank tarafından geliştirilmiş olan GB hediyeli kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Buna göre Akbank’ın mobil uygulaması aracılığı ile ilk kez Akbanklı olan Vodafone faturalı hat kullanıcılarına 2 GB internet hediyesi verileceği, yeni müşterinin otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda ise +4 GB daha internet hediyesinin tanımlanacağı bilgisi kaydedildi. Banka, söz konusu hizmetinin yalnızca bireysel müşterilere sunulacağını ve müşterinin 70 yaşından küçük olması gerektiğini bildirdi.

Akbank Vodafone GB Hediyesi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

2020/12/24/vodafone-agf-test-pr-banner-featured-imageb6d8c.jpg

Akbank’ın Vodafone faturalı hat kullanıcısı olan yeni müşterileri için geliştirmiş oldu GB hediyeli kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların, öncelikli olarak Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapmaları gerekmektedir. Uygulamanın açılan ekranında bulunan “davet kodu” kısmından bir kod alınması ve söz konusu kod ile Akbank Mobil uygulamasına giriş yapılması gerekmektedir. İlgili davet kodu aracılığı ile bankaya kaydını gerçekleştiren yeni müşteriler, “kampanyalar” kısmında yer alan Vodafone kampanyasına başvuru yapabilmektelerdir.

Vodafone Yanımda uygulamasından alınacak olan davet kodu, her kişi için özeldir ve bir kereliğe mahsus olmak üzere verilir. Ekrandan çıkış yaptıktan sonra aynı kodu bir daha almak mümkün değildir.