Vodafone Faturalı Hat Kullanıcılarına Duyurdu: Tarife Değişikliğine 24 GB Hediye İnternet!

Vodafone Faturalı Hat Kullanıcılarına Duyurdu: Tarife Değişikliğine 24 GB Hediye İnternet!

Artan telekomünikasyon ücretlerine karşın savaş açan Vodafone, mevcut müşterilerinin yararlanabilecekleri GB hediyeli yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. İşte Vodafone tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanyaya ilişkin haberin ayrıntıları…

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, gündelik hayat akışı içerisinde sunulan hizmetlerin bütününe yüksek oranlı zamların yansımasına sebep oldu. Her yeni güne bir zam haberi ile “merhaba” diyen vatandaşlara, geçtiğimiz haftalarda BTK tarafından da bir zam duyurusu yapıldı. Kurum tarafından yapılan açıklama ile birlikte mesaj ve konuşma ücretlerine yüzde 50,5 oranında zam yapıldığı bilgisi kaydedildi.

BTK tarafından yapılmış olan zam duyurusundan sonra harekete geçen Vodafone, teknolojinin gelişmesi ile birlikte artan internet ihtiyacına yönelik yeni bir kampanya geliştirdiğini bildirdi.

Vodafone Tarife Değişikliği Kampanyası!

Türkiye’nin en çok tercih edilen GSM şirketlerinden birisi olan Vodafone, yeni dönemde BTK tarafından açıklanmış olan telekomünikasyon zammından sonra kolları sıvadı. Firma hali hazırda Vodafone faturalı hat kullanıcısı olan müşterilerinin yararlanabilecekleri, GB hediyeli yeni tarife değişikliği kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Vodafone’un resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlamış olduğu tarife değişikliği kampanyasına göre mevcut tarifesini, firmanın kendisi için belirlemiş olduğu yeni tariflerden birisi ile değiştirmeyi kabul eden faturalı hat kullanıcılarına aylık 2 GB, toplamda da 24 GB internet hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi. Vodafone, ilgili GB hediyelerinin mevcut tarifelere ek olarak tanımlanacağını ve diğer kampanyalar ile birleştirilebileceğini bildirdi.

Vodafone Tarife Değişikliği Kampanyasının Ayrıntıları

2020/12/24/vodafone-agf-test-pr-banner-featured-imageb6d8c.jpg

Vodafone tarafından geliştirilmiş olan yıllık 24 GB hediye internet kazanımlı tarife değişikliği kampanyasından yalnızca bireysel fatura hat sahipleri yararlanabilmektedir. Söz konusu kampanya kapsamında tanımlanacak olan internet faydalarına, en az 30 gündür Vodafone faturalı hat kullanıcıları erişebilecektir. Ek olarak Vodafone’un GB hediyeli tarife değişikliği kampanyası kapsamında geçilmiş olan yeni tarife için 12 ay kalma sözünün verilmesi gerekmektedir.

Vodafone Tarife Değişikliği Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vodafone tarafından geliştirilmiş olan yıllık 24 GB hediye internet kazanımlı tarife değişikliği kampanyasına firmanın müşteri hizmetleri, resmi internet sitesi, Vodafone Yanımda uygulaması ve Vodafone şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.