Ünlü Tiktok fenomeni Cellat, Youtube kanalı açtı! Cellat Youtube'dan ne kadar kazanıyor?

Ünlü Tiktok fenomeni Cellat, Youtube kanalı açtı! Cellat Youtube'dan ne kadar kazanıyor?

Türkiye'de TikTok uygulamasının gelişi ile birlikte ünlenen isimlerden birisi olan Cellat, Youtube kanalı açtı. Twitter'da Türkiye gündemine giren Cellat'a dair son gelişmeler haberde yer alıyor. Peki Cellat Youtube'dan ne kadar kazanıyor?

Türkiye'de TikTok uygulamasının gelişi ile birlikte ünlenen isimlerden birisi olan Cellat, Youtube kanalı açtı. Son saatlerde Twitter'da Türkiye gündemine giren Cellat, Youtube'a attığı ilk video ile birlikte şimdiden sosyal medyada en fazla konuşulanlar listesine girdi. Tiktok platformunda çektiği videolar ile ünlenen fenomen Youtube'da da artık içerik üretmeye başlayacak. İlk videosunda "KALANIMA HOŞ GELDİNİZ" videosu çeken Cellat şimdiden Türkiye gündemine girmeyi başardı.

TİKTOK FENOMENİ CELLAT'DAN İLK YOUTUBE VİDEOSU!

Tiktok'da Cellat ismi ile tanınan Özgür Deniz Cellat başardığı önemli işler sonrasında ilk videosu ile Youtube'a başladı. Dün yayınladığı video ile Türkiye gündemine girmeyi başaran Cellat şimdilerde ise gündemde ikinci sırada yer almaya devam ediyor. İlk videosunun açıklama kısmına paylaştığı not ile izleyicilerine seslenen başarılı fenomen şu ifadelere yer verdi.

"Merhaba Youtube Ben CELLAT, insanların tanıdığı isimle ,cellat36, cellatiniz, Özgür Deniz Cellat. Tiktok mecrasındaki başarılarımızdan sonra '' KALANIMA HOŞGELDİNİZ'' başlığı adı altında kalanımı sizinle paylaşmaya geldim. Shorts videoları ile trendlerde adımızı yazdırdık. Bu video bizim kalitemizi bizi ve ailemizi tanımayanlara tanıtmak amaçlı görsel bir sanat oldu. Trendlere bu video ile birlikte uzun video halinde gireceğimize inanıyoruz."

CELLAT YOUTUBE AYLIK GELİRİ NE KADAR?

Youtuber'ların aylık elde ettiği gelirler izleyiciler ve hayran kitleleri tarafından merak edilirken ilk videosunu paylaşan Özgür Deniz Cellat'ın geliri şimdiden araştırılmaya başlandı. İzleyicilerinin merak ettiği gelirleri Youtube tarafından verilmezken dünya tarafından istatistik araştırması yapan SocialBlade üzerinden ise elde edilen veriler haberimizde yer alıyor.

Cellat hesabının SocialBlade üzerinde elde edilen istatistiklerine göre elde ettiği aylık ve yıllık kazançları haberimizde yer alıyor.

ekran-resmi-2022-06-06-20-49-31.png

SocialBlade tarafından elde edilen verilere göre Cellat Youtube kanalının aylık gelirlerinin 356 dolar ile 5,7 bin dolar arasında olduğu iletiliyor. Yıllık gelirinin ise 4,3 bin dolar - 68,4. bin dolar aralığında olduğu gelen veriler arasında yerini aldı.

*Bu tarz tüm veriler SocialBlade tarafından alınmış olup herhangi bir gerçekliliği bulunmamaktadır. www.gursesgazetesi.com SocialBlade tarafından aldığı verileri paylaşmakla yükümlü olup, herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.