Twitter'dan yeni özellik: İşletmeler konum ekleyebilecek! Twitter Location Spotlight nedir?

Twitter'dan yeni özellik: İşletmeler konum ekleyebilecek! Twitter Location Spotlight nedir?

Dünya çapında en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Twitter'ın yeni güncellemesi kullanıcıları heyecanlandırdı. İşletmeler için getirilen yeni özellikler merak konusu oldu. Peki; Twitter'ın yeni özellikleri neler?

Son dönemlerde Tesla ve Space X şirketlerinin sahibi Elon Musk tarafından satın alınmak istenmesi ile herkesin konuştuğu sosyal medya platformu Twitter yeni özelliklerini duyurdu. Piyasaya sürüldüğü ilk günlerden bu yana dünya çapında milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşan ve kullanıcılar tarafından pek çok farklı amaç ile tercih edilen Twitter yeni özelliklerini duyurdu.

Sosyal medya devlerinden olan Twitter bünyesinde işletmelerin de profil açmasına ve işletmelerin profesyonel sosyal medya yönetimlerini yapabilmesine olanak sağlayan Twitter yeni özelliklerini de işletmeler için sundu. İnternet ağı tabanlı mesajlaşma, sesli konuşma ve görüntülü konuşma işlemleri için kullanılan ve işletmeler için pek çok özellik sunan WhatsApp'ta uzun bir süredir olan özelliklerin Twitter'a yeni gelmesi ise dikkat çekti. Çok sayıda işletme sahibi ve işletme hesap yöneticisi ise Twitter'ın kullanıma sunduğu yeni özellikleri arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında aratmaya başladı. Peki; Twitter'ın yeni özellikleri neler? Sosyal medya devi Twitter'ın yeni özellikleri ve bu özelliklere ilişkin detaylar haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Twitter Konum Ekleme, Yol Tarifi Alma

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından olan Twitter'ın işletmeler için geliştirdiği iki yeni özellikten ilki, artık işletmelerin konum eklemesine olanak sağlanması oldu. İşletme hesapları Twitter profillerine konum ekleyebilecek ve adrese yol tarifi almak isteyen kullanıcılar ise Google Haritalar ve Apple Haritalar sayesinde bu yeni özellikten faydalanarak işletmeye yol tarifi alabilecek.

Twitter Mesai Saatleri Ekleme

Platformun bir diğer özelliği ise işletme hesaplarına mesai saatlerini eklemek oldu. WhatsApp Business'da uzun bir süredir aktif olarak kullanılan bu özelliğin Twitter'a da gelmesi ile birlikte işletme sahipleri ve işletme hesap yöneticileri heyecanlandı. Bu yeni özellik ile Twitter işletme profillerine mesai saatleri eklenebilecek ve işletmenin açık ya da kapalı olup olmadığı kolayca görüntülenebilecek. Peki; bu iki yeni özellik kullanıma açıldı mı, ne zaman gelecek?

Twitter Yol Tarifi ve Mesai Saatleri Özellikleri Açıldı Mı? Twitter Location Spotlight Ne Zaman Kullanılacak?

Tiwtter'ın bu iki yeni özelliği kullanıma açıldı. Ancak şimdilik yalnızca Amerika, Kanada ve Avustralya'da kullanıma açılan özelliklerin kısa süre içerisinde Türkiye'de de kullanıma açılmasıbekleniyor.