Trendyol Kapıda Ödeme Var Mı? Trendyol'a Kapıda Ödeme Gelecek Mi?

Trendyol Kapıda Ödeme Var Mı? Trendyol'a Kapıda Ödeme Gelecek Mi?

Türkiye'nin bir numaralı e-ticaret şirketleri arasında yer alan Trendyol'da kapıda ödeme sistemi var mı merak ediliyor. Trendyol Kapıda Ödeme Var Mı? Trendyol'a Kapıda Ödeme Gelecek Mi?

Türkiye'nin bir numaralı e-ticaret şirketleri arasında yer alan Trendyol'da kapıda ödeme sistemi var mı merak ediliyor. Pandemi döneminde insanların evlerinde geçirdikleri süre boyunca internetten alışveriş alışkanlıkları tamamen değişti. Vatandaşlar artık birçok şeyi internet üzerinden sipariş verirken Trendyol'da ise kapıda ödeme olup olmadığı merak ediliyor. Trendyol'un kapıda ödeme sisteminin gelip gelmeyeceği merakla araştırılırken konu ile ilgili gelişmeler ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük müşteri ağına sahip olan e-ticaret sitesi Trendyol'da merak edilen en önemli konular arasında kapıda ödeme yer alıyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kapıda ödeme seçeneklerine olan talep her geçen sene azalırken müşteriler ise kapıda ödeme seçeneklerini araştırmaya devam ediyor.

TRENDYOL KAPIDA ÖDEME VAR MI 2022?

En önemli müşteri ağına sahip olan alışveriş siteleri arasında yer alan Trendyol'da kapıda ödeme seçeneği yer almıyor. Trendyol'da alışveriş için kredi kartı ve banka kartları seçenekleri ile ödeme yapılıyor.

Trendyol'da müşterilere yapılan açıklamalar da "Ödemelerinizi sadece kredi kartı ve banka kartı ile sipariş oluşturma aşamasında yapabilirsiniz." denilmektedir.

Türkiye'nin en güvenilir alışveriş şirketleri arasında yer alan Trendyol'da ödemeler kart ile yapılmaktadır.

Yarattığı marka bilinirliği ve çalışmaları ile birlikte vatandaşlar tarafından çok sevilen mağazalar arasında yer alan Trendyol'da kapıda ödeme sistemi olmamasına rağmen müşteriler tarafından sık tercih edilmektedir. Elde ettiği güvenilirlik, koşulsuz şartsız iade garantisi ile birlikte vatandaşların tercihlerindedir.

KAPIDA ÖDEME HİZMETİ VEREN ALIŞVERİŞ SİTELERİ

Gürses Gazetesi kapıda ödeme ile alışveriş yapabileceğiniz bazı siteleri sizin için listeliyor.

  1. LC Waikiki (www.lcwaikiki.com)
  2. Carrefour (www.carrefoursa.com)
  3. MediaMarkt (www.mediamarkt.com.tr)
  4. Morhipo (www.morhipo.com)
  5. Hepsiburada (www.hepsiburada.com)
  6. DeFacto (www.defacto.com.tr)
  7. Mavi (www.mavi.com)
  8. Kitapyurdu (www.kitapyurdu.com)
  9. Migros (www.migros.com.tr)
  10. BKM Kitap (www.bkmkitap.com)
  11. Cimri (www.cimri.com)
  12. Tozlu (www.tozlu.com)
  13. PTT Avm (www.pttavm.com)

Türkiye'de en fazla alışveriş yapılan siteler arasında yer alan bu listedeki mağazalardan kapıda ödemeli sipariş verebilirsiniz. Güncel olarak kapıda ödeme alan siteler bunlardır.

Sizlerde Trendyol dışında ki farklı e-ticaret mağazaları üzerinden alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. LC Waikiki mağazasından PTT Avm mağazasına kadar tüm alışverişlerinizi kapıda ödeme ile gerçekleştirebilirsiniz.