TikTok video nasıl indirilir? (2022 Güncel Rehber)

TikTok video nasıl indirilir? (2022 Güncel Rehber)

Dünyanın en fazla indirilen ve en aktif uygulamalarından birisi olan Tiktok'da kullanıcılar nasıl video indirebileceğini araştırıyor. Peki TikTok video nasıl indirilir? (2022 Güncel Rehber)

Dünyanın en fazla indirilen ve en aktif uygulamalarından birisi olan Tiktok'da kullanıcılar nasıl video indirebileceğini araştırıyor. Kullanıcılar bir web sitesi veya program aracılığıyla indirme ve programsız indirmeyi araştırıyor. Arama motorunda "tiktok video indirme, tiktok nasıl video indirilir, tiktokta video indirme" sorgulamaları yapıyor. Detaylı rehber ise aşama aşama Gürses Gazetesi'nde yer alıyor.

Eğlenceli videoların en büyük sanal kütüphanesi olan TikTok, artık TikTok videolarını galerinize kaydetmenize izin veriyor.

Hatta bir video düzenleyiciyle TikTok videolarını özelleştirmek için kaydedebilirsiniz. Sonuçta, yarışı kazanmak için videolarınızın benzersiz olması gerekir. Oluşturduğunuz içeriğe kafayı takmış durumdaysanız, onu saklamak veya çocuklarınıza eskiden ne kadar havalı olduğunuzu göstermek için saklasanız iyi olur.

TikTok videosunu galerinize nasıl kaydedeceğinizi merak ediyorsanız, başka yere bakmayın. İşte TikTok videolarını kaydetmek için yaygın olarak kullanılan programlı ve programsız yöntemler..

Yöntem 1: TikTok Videosunu TikTok Uygulamasının Kendiliğinden Kaydetme

Diğer uygulamaların aksine, TikTok isteklerimizin ve beğenilerimizin çok iyi farkında. Geç hedef kitlesi takıntılı türler olduğundan sıkılana veya bir sonrakine geçene kadar en sevilen videoları sayısız kez tekrar izliyorlar. Bu nedenle TikTok, TikTok videolarını Akıllı Telefon veya PC gibi herhangi bir cihaza kaydetmek için yerleşik bir seçeneğe sahiptir. Daha da iyisi, videoları kaydetmek için bir TikTok hesabına sahip olmanıza bile gerek yok. Sadece uygulamayı yükleyin ve bu adımları izleyin.

  1. Kurulduktan sonra TikTok'u başlatın.
  2. Sağ alttaki ok simgesine ("paylaş" düğmesi) basın.
  3. Videoyu Kaydet'e dokunun.
  4. İşte! Videonuz saniyeler içinde cihazınıza indirilecektir.

TikTok'un sorunsuz seçeneği size çok zaman kazandıracak. Uygulamadan uygulamaya geçiş yapmak zorunda kalmadan bir sürü videoyu indirmek için kaydırmaya ve kaydetmeye tıklamaya devam edebilirsiniz. Ve göründüğünden daha kolay; video açlığınızı gidermenin zamanı geldi.

Yöntem 2: TikTok Videoyu Çevrimiçi Kaydet

Tiktok videolarını farklı web siteleri aracılığıyla indirebilirsiniz. Bu süreçte ise internette tiktok video indirme hizmeti veren web sitelerini ziyaret edin.

  • TikTok videosunu PC, android, iOS veya tablet gibi herhangi bir cihaza kaydedin.
  • Herhangi bir formatta, MP3 veya MP4 olarak kaydedin.
  • Filigranı kaldırmayı seçin.
  • Uygulamayı indirmenize gerek yok. Yalnızca videonun URL'si gereklidir.
  • İndiricinin kaydı veya kurulumu gerekmez.
  • Platform ücretsiz ve sınırsız indirme sunar.
  1. Arama motoruna "Tiktok video indirme" yazarak arama yapın
  2. TikTok videosuna sağ tıklayın ve 'Bağlantı adresini kopyala'ya dokunun.
  3. URL'yi bulduğunuz video indirme sitesindeki metin kutusuna yapıştırın. Ve 'Video Al'a basın. Farklı seçeneklerle bir açılır menü görünecektir.
  4. Videonuzu indirmek istediğiniz yolu seçin ve 'Video indir'i tıklayın. Video saniyeler içinde galerinize kaydedilecektir.