TikTok video indirirken isim silme nasıl yapılır?

TikTok video indirirken isim silme nasıl yapılır?

TikTok kullanıcıları uygulamada yer alan videoları nasıl filigransız ya da yazısız indirebileceklerini araştırıyor. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan uygulamadan nasıl fligransız video indirileceği merak konusu oldu. Detaylar haberin devamında

Son yılların en popüler ve en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan TikTok'u kullanan milyonlarca içerik üretici, uygulamayı yalnızca takip amaçlı kullanan kişiler için farklı konseptlerde, farklı türde video içerikler üretiyor. TikTok içerik üreticilerinin ortaya çıkardığı videolar ise milyonlarca uygulama kullanıcısı tarafından indirilmek isteniyor. Ancak TikTok tarafından geliştirilen bir özellik nedeni ile TikTok'tan indirilen videoların üzerinde filigran adı verilen yazılar bulunuyor. TikTok'un logosunun bulunduğu ve videoyu yükleyen kişinin kullanıcı adının yazdığı bu filigranı kaldırmanın ise yolları TikTok'tan video indirmek isteyen kullanıcılar tarafından gerek arama motorlarında, gerekse sosyal medya platformlarında sıklıkla aratılıyor. Peki TikTok filigran silme işlemi nasıl yapılır? TikTok'ta yazısız video indirme 2022 yolları haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

TikTok Filigran Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır?

TikTok filigran kaldırma işlemi yapmanın bir kaç yolu bulunmaktadır. Filigran kaldırma ya da yazısız video indirmek olarak da bilinen bu işlemi yapmak için en etkili yol BeeCut uygulamasıdır. Android cihazlar için özel olarak geliştiren ve Google Play Store'da bulunan bu uygulama sayesinde kullanıcılar diledikleri TikTok videosunu filigransız bir şekilde indirebilirler. BeeCut uygulaması sade ve şık arayüzünün yanı sıra sunduğu kolay kullanım özelliği ile de kullanıcıların en hızlı yoldan TikTok filigransız video indirme işlemi yapmalarına olanak sağlıyor.

BeeCut uygulamasına giriş yapıldığında kullanıcıların karşısına çıkan aktar bölümüne ardından da "Dosyayı içe aktar" kısmına tıklanılması gerekmektedir. Sonrasında TikTok uygulamasına giriş yapılarak indirilmek istenen videonun bağlantısının kopyalanması gerekmektedir. Kopyalanan indirme bağlantısı BeeCut uygulamasına yapıştırılır ve program otomatik olarak logo silme işlemi gerçekleştirilir.

Watermark Removal for TikTok ise bir diğer filigran silme uygulamasıdır. Google Play Store'da yer alan Watermark Removal for TikTok uygulaması ile kullanıcılar kolayca TikTok videolarında yer alan filigran, logo ya da yazıları kaldırabilir. Uygulamaya TikTok'tan indirilmek istenilen videonun indirme bağlantısı yapıştırılır ve bu mobil uygulama, videonun üstünde yer alan filigranı otomatik olarak algılayarak hızlı bir şekilde kaldırır. Kaldırma işleminin tamamlanmasının ardından kullanıcılar filigransız TikTok video indirme işlemini gerçekleştirmiş olur.