TikTok dizi çıkarttı! TikTok'tan Netflix'e karşı hamle mi?

TikTok dizi çıkarttı! TikTok'tan Netflix'e karşı hamle mi?

En büyük sosyal medya platformlarından olan ve en çok kullanılan mobil uygulamalardan olan TikTok, ücretli abonelik sistemi ile birlikte pek çok yeni duyuruyu da yapmaya başladı. TikTok dizisi gursesgazetesi.com'da...

Sosyal medya platformları arasında en çok bilinen ve en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan TikTok'un yeni gelen her özelliği kullanıcılarını heyecanlandırıyor. Platformun duyurduğu her yeni özellik ile uygulamanın kullanıcıları uygulamaya gelen yeni özellikleri kullanıyor ve içerik üretimlerini kimi zaman farklı yönlere çeviriyor.

TikTok için son güncellemede ise ücreti abonelik sisteminin platforma gelecek olması kullananları şaşırttı. Twitch, YouTube gibi platformlarda bulunan ücretli abonelik sistemi ile kullanıcılar diledikleri yayıncıya ya da kanala belirli ücretler karşılığında ücretli abone olabiliyor. Ücretli abone oldukları içerik üretici ya da kanalların kendileri için özel olarak yaptıkları paylaşımlarını izlemek isteyen vatandaşların kullandığı bu özellik geçtiğimiz ay Instagram'a da gelmesi ile gündem olmuştu. Instagram'da da artık YouTube ve Twitch gibi sosyal medya platformlarında olduğu gibi istedikleri içerik üreticilere abone olabilecek ve işbu içerik üreticinin ücretli abone olan takipçileri için özel ürettiği içeriklere erişebilecek. Son olarak TikTok da, Instagram'ın ardından bu özelliği detaylı bir şekilde açıklayarak takipçilerinin kullanımına sundu.

TikTok Ücretli Abonelik Dizisi

Gelen son dakika bilgilerine göre Jericho Menke isimli içerik üreticisinin TikTok için özel hazırladığı 8 bölümlük bir dizi olduğu ve bu dizinin abonelere özel olarak yayınlandığı dün duyuruldu. Ancak bazı ülkelerdeki erişim problemleri nedeniyle dizi pek çok ülkede bugün görücüye çıktı.

Ücretli abonelik sistemi ile izlenebilecek olan dizi 30'ar dakika süreli 8 bölümden oluşacak. Jeircho Mencke ve Pearpop'un resmi TikTok hesaplarından yapılan paylaşım ile birlikte "Fiding Jericho" isimli dizininin başlaması için kalan zaman da duyuruldu. 4.99 dolar ücret ile yayınlanacak olan dizinin ilk iki bölümünün ise ücretsiz yayınlanacağı duyuruldu. TikTok'un çıkartacağı dizi ile Netflix'e rakip olup olmayacağı merak konusu olmuşken pek çok vatandaş da Finding Jericho isimli dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki; Finding Jericho nasıl izlenir?

TikTok Dizisi Finding Jericho Nasıl İzlenir?

TikTok'un dizisi olacak olan Finding Jericho'nun dün çıkış yapmasının ardından pek çok kullanıcı dizinin nasıl izleneceğini araştırmaya başladı. Dizi, Jeircho Mence ve Pearpop'un TikTok hesabında ilk iki bölümü ücretsiz bir şekilde yayınlanıyor.