Terim belgeseli ile gündeme düşen şok iddia! Terim belgeseli neden yayınlanmadı, iptal mi oldu? Terim belgeseli yayın tarihi..

Terim belgeseli ile gündeme düşen şok iddia! Terim belgeseli neden yayınlanmadı, iptal mi oldu? Terim belgeseli yayın tarihi..

Dünyanın en fazla izlenen online dizi ve film platformlarından birisi olan Netflix'de yayınlanacağı açıklanan Terim belgeseli ile ilgili belirsizlikler izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Terim belgeseli neden yayınlanmadı, iptal mi oldu? Detaylar..

Dünyanın en fazla izlenen online dizi ve film platformlarından birisi olan Netflix'de yayınlanacağı açıklanan Terim belgeseli ile ilgili belirsizlikler izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Fatih Terim belgeseli çekileceği açıklanan Netflix'de çekimler 2022 yılına kadar devam ederken tecrübeli teknik adamın sezon ortasında Galatasaray'dan ayrılmasının ardından belgesel çekimleri yayınlanmamıştı.

İlk yayınlanma tarihi Mayıs 2022 olacağı iddia edilen Terim belgeseli halen yayınlanmazken projenin iptal olup olmadığı araştırılmaya başlanmıştı. Terim belgeseli ile ilgili Netflix'den herhangi bir yayın takvimi açıklanmazken neden yayınlanmadığı ile ilgili gündeme flaş iddialar düştü. Terim belgeselinin neden yayınlanmadığını araştıran taraftar ve izleyiciler için gündeme düşen şok iddialar haberimizde yer alıyor.

TERİM BELGESELİ İPTAL Mİ OLDU?

Netflix Türkiye orijinal işlerinden birisi olacak olan Terim belgeseli çekimleri tamamlandığı gündeme düşmüştü. Fatih Terim'in 2022 yılı içerisinde sezon ortasında takımdan ayrılması sonrasında belgesele dair haberler gelmemişti. İzleyiciler dijital ortamlarda belgeselin iptal olup olmadığını araştırmaya başlarken belgesele dair sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor.

BELGESELİN DUYURULMASINDAN SONRA 1 SENE GEÇTİ!

Fatih Terim belgeseli Netflix Türkiye resmi twitter hesabından 14 Mayıs 2021 tarihinde duyurulmuştu. Fatih Terim'in de Netflix Türkiye resmi twitter hesabını alıntılaması sonrasında çekimlerin başladığı resmen duyurulurken belgeselin yayınlanma tarihi olarak ise Mayıs 2022 planlanmıştı.

ekran-resmi-2022-06-07-21-09-15.png

Belgeselin duyurulmasının ardından 1 sene geçerken Terim belgeselinin iptal olacağı gündeme gelmişti. Sonrasında ise Twitter'da Netflix'in paylaştığı bir tweette Terim belgeseline sinyal vermesi sonrasında ise taraftarlar heyecanlanmıştı.

BELGESEL İÇİN O TARİHLER KONUŞULUYOR

Netflix Türkiye temsilcilerinden gelen iddialara göre ise Fatih Terim belgeseli için yayın tarihi olarak Temmuz takvimi konuşuluyor. Netflix Türkiye'den resmi bir açıklama gelmezken belgesel için kulislerde Temmuz tarihi dolandığı iddia edildi. Gündeme düşen bu gelişmeler sonrasında ise Netflix'in Haziran ayı sonuna doğru Terim belgeselinin teaser görüntülerini yayınlaması bekleniyor.

ekran-resmi-2022-06-07-21-13-33.png

Fatih Terim'in olaylı Galatasaray ayrılığı sonrasında belgesele dair herhangi bir gelişme yaşanmazken sonrasında karşılıklı yapılan görüşmelerde belgeselin yayınlanmasına karar verilmişti. İki tarafta belgeselin yayınlanması konusunda ortak paydaş da yer alırken belgesel için gündeme Temmuz tarihi düştü. İlerleyen günlerde belgesele dair sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.

www.gursesgazetesi.com