Telegram Ücretli mi Olacak? Telegram Abonelik Hizmeti Neler Sunacak?

Telegram Ücretli mi Olacak? Telegram Abonelik Hizmeti Neler Sunacak?

Telegram önümüzdeki zamanlarda yeni çıkacak sürümlerinde Premium üyeliği hizmetinin sunulması bekleniyor. Telegram abonelik hizmetinde hangi avantajlar kullanıcılara sunulacak?

Facebook tarafından sunulan hizmetlerde, gizlilik politikalarının daha açık hale getirilmesiyle birlikte kullanıcılar yeni uygulamalara geçiş yapmaya başlamıştı. Gizlilik sorunları nedeniyle büyük tepkiye uğrayan Whatsapp uygulamasının yerini yeni alternatifler almaya başladı. Sorunlarla karşı karşıya kalan Whatsapp kullanıcıları, açık kaynak kodlu yazılımla piyasaya sunulan Telegram uygulamasını keşfetti. Kısa zaman içerisinde büyük bir kullanıcı kitlesi kazanan Telegram uygulaması, herkes tarafından bilinmeye başladı.

Yakın zamanda Telegram Beta kullanıcıları yeni abonelik hizmetinin geleceğini işaret etmeye başladı. Telegram Beta Topluluğu, iOS işletim sistemi kullananların yakın zamanda yeni premium aboneliği kullanabileceğini öngörüyor. Aynı hizmetten Android kullanıcıları da yararlanabilecek.

telegram-ucretli-mi-olacak-telegram-abonelik-hizmeti-neler-sunacak2.jpg

Telegram Premium Üyeliği Hangi Hizmetleri Sunacak?

Telegram uygulamasının yakın zamanda çıkarılması öngörülen abonelik hizmetinde şimdilik birkaç özellik yer alıyor. Abonelik hizmeti sunan uygulama özel ifade ve ekstra çıkartma gibi özellikler sunarken bunun yanında farklı hizmetler de sunması bekleniyor. Bu ekstra çıkartma ve özel ifadelerin para ile satın alınabileceği öngörülmekte.

Telegram tarafından henüz resmi bir açıklama gelmediği görülüyor. Telegram uygulaması, diğer mesajlaşma uygulamaları gibi para kazanma amacı gütmezken, kullanıcılar bu abonelik sistemiyle birlikte hizmetin nasıl genişletilebileceğini merak ediyor. Facebook'ta bulunan reklam ve veri tabanlı para kazanma sistemi, Telegram tarafında pek görülmemekte.

Telegram'ın şu anda sunduğu hizmetlerin ücretsiz şekilde devam etmesi öngörülüyor. Telegram kullanıcıları tarafından sevilen uygulama, ücretsiz olması ve gizlilik politikalarına önem vermesi nedeniyle tercih ediliyor. Whatsapp uygulamasının alternatifi olarak görülen uygulama daha kolay kullanım seçenekleri ve yeni özellikleri ile kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Kullanıcılar uygulamayı oldukça beğenirken, yeni hizmetlerle birlikte uygulamanın nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor. Uygulamanın diğer alternatiflerinden farklı olarak grup aramaları, büyük dosya gönderimi ve yüksek kaliteli fotoğrafların gönderilmesiyle dikkat çekerken bu özelliklerin ücretsiz kalıp kalmayacağı da merak ediliyor.